MEWA_04_handwerkerin_293_mod.tif

MEWA en de ambachtelijke sector

Voor elke ambachtsman/-vrouw de passende werkuitrusting

Uw partner voor het ambachtelijke werk - MEWA-textielmanagement

 • Afgestemd op elk beroep

  Al onze producten die zijn ontworpen voor de meest uiteenlopende eisen voldoen aan uw hoge eisen.

 • Ook voor zeer kleine bedrijven

  Het MEWA-systeem loont al vanaf 5 medewerkers.

 • Topprestatie

  1,1 miljoen mensen dragen beroepskleding van MEWA, er zijn circa 1,2 miljard poetsdoeken van ons in omloop.

In Duitsland zijn er ongeveer 150 verschillende ambachtelijke beroepen. Elk met een eigen profiel en specifieke eisen. We kennen uw ambachtelijke werk - en we begrijpen het. In samenwerking met vakverenigingen, federaties, regionale ambachtelijke belangenverenigingen en door nauw contact met onze klanten weten we altijd wat er in de sector aan de hand is. Nieuwe impulsen, ideeën en suggesties worden direct verwerkt in onze producten. Of het nu is op het gebied van werkkleding, overig bedrijfstextiel of persoonlijke beschermingsmiddelen.

Met vraaggerichte oplossingen in een praktische huurovereenkomst, met inbegrip van een all-round service. Of het nu gaat om werkkleding, poetsdoeken, onderdelenreinigers, beschermhoezen, matten, olieopvangmatten, dweilen of alles met betrekking tot sanitaire hygiëne - wij bezorgen het u, stipt en betrouwbaar, soepel en rendabel. Bij de full-service is inbegrepen het brengen, halen, behandelen, repareren en vervangen. In het kort: Wij zorgen ervoor, nemen u deze beslommeringen uit handen en geven u daarmee de tijd om zich te concentreren op uw kernactiviteiten.

Vele andere producten die u nodig heeft bij uw werkzaamheden zijn direct te koop bij WORLD WIDE WERK by MEWA: zoals veiligheidsschoenen, handschoenen en technische accessoires.

Passende oplossingen voor elk beroep

 • Putztücher

  Garagebedrijven

  Allerlei soorten vervuiling zijn in autowerkplaatsen elke dag aan de orde. Maak kennis met ons uitgebreide assortiment voor garages.

 • Servicekleidung - Classicline S

  Brood- en banketbakkerijen

  Bij de beste ingrediënten hoort vooral één ding: Voedingsmiddelenhygiëne. Met onze gecertificeerde hygiënekleding in de verhuur en de praktische hygiëneproducten in de verkoop, bevindt u zich aan de veilige kant.

 • Arbeitskleidung

  Bouwsector

  In de bouw is vooral één ding belangrijk: Risicobescherming, weerbescherming en zichtbaarheid. Daarvoor hebben wij voor u de passende oplossingen. Te huur en te koop.

 • Arbeitskleidung - Combistar

  Dakdekker en timmerman

  Traditioneel en praktisch, veilig en comfortabel. Vertrouw op ons begrip voor uw traditie. Naast werkkleding in de verhuur bieden we ook werkschoenen in de verkoop aan.

 • Hitzeschutz- und Flammschutzkleidung - Twinstar Protect

  Elektrische installatie

  Aangezien elektrische installaties meestal worden uitgevoerd in de nabijheid van de klant, zorgen wij voor nette, uniforme bedrijfskleding voor uw medewerkers en voor schoenen en overige persoonlijke beschermingsmiddelen.

 • Arbeitskleidung

  Tuin- en landschapsarchitectuur

  Snijbescherming, bescherming tegen weersinvloeden en bewegingsvrijheid - onze producten voor tuin- en landschapsarchitectuur voldoen aan al uw wensen.

 • Arbeitskleidung

  Schilders en stukadoors

  Schilderen, behangen, restaureren - niet alleen uw kleding heeft veel te verduren. Huur zorgeloosheid bij MEWA en vertrouw bovendien op onze koopartikelen voor de behoeften van schilders.

 • Hygienekleidung

  Slagerijen en vleesverwerkers

  Bij productie en verkoop is vooral één ding belangrijk: Netheid en hygiëne. Werkkleding, sanitaire hygiëne, schoenen en schoonmaakbenodigdheden – onze producten voldoen aan alle voorschriften.
 • Arbeitskleidung

  Drukkerij

  Inktresten op de drukcilinder? Of het nu gaat om poetsdoeken of professionele werkkleding – we kennen uw wensen en hebben daarvoor de passende oplossingen.

 • Arbeitskleidung

  Sanitair, verwarming en airconditioning

  Of het nu gaat om monteurs of technici - onze poetsdoeken, werkkleding en opvangmatten in de verhuur vergemakkelijken het werk. Gegarandeerd.
 • Arbeitskleidung

  Timmerlieden en meubelmakers

  Of het nu gaat om moderne, professionele werkkleding in uw bedrijfskleuren of praktische sanitaire hygiëneproducten - huur nu en profiteer van de full-service van MEWA.

Putztücher

Eerst testen, dan huren – MEWA poetsdoek-servicetest

We hebben niet alleen de beste poetsdoek ter wereld, maar ook de beste service. Gelooft u ons niet? Probeer onze herbruikbare poetsdoeken met onze poetsdoekenservice-test. Wij bieden u aan om onze service tot wel 2 maanden uit te proberen.