Arbeitsschutzartikel

MEWA voor transportbedrijven

Beroepskleding en service voor uw veiligheid

We brengen veiligheid de weg op – MEWA voor transport en openbaar streekvervoer

 • Hogezichtbaarheidskleding te huur

  Betrouwbare service en deskundige verzorging - met hogezichtbaarheids- en weerbestendige kleding in een praktische huurovereenkomst.

 • Persoonlijke klantenservice

  Een persoonlijke klantenservice en een deskundige servicechauffeur in uw regio zijn natuurlijk onderdeel van onze service.

 • Met inbegrip van reparaties en vervanging bij slijtage

  Beschadigde werkkleding wordt in de huurovereenkomst automatisch gerepareerd, versleten kledingstukken worden zo nodig uitgeselecteerd en vervangen.

Als landmeter, lader en losser, rangeerder of gewoon als chauffeur werkt u niet alleen in weer en wind buiten, maar staat u daarnaast ook bloot aan gevaren waarvoor u zich met desbetreffende zichtbaarheidskleding met signaalwerking kunt beschermen.Altijd met de voorwaarde dat de beschermende functies van deze kleding ook optimaal zijn gegarandeerd. In het dagelijks gebruik worden het materiaal en de reflecterende strepen zwaar belast. Kies daarom voor zichtbaarheidskleding in een praktische huurovereenkomst. Met onze all-round service zorgen wij punctueel voor halen en brengen van uw zichtbaarheidskleding en garanderen door deskundige en gestandaardiseerde behandeling en reparatie op betrouwbare wijze uw veiligheid.Maar dat is nog niet alles, want onze gecertificeerde hogezichtbaarheidskleding biedt ook betrouwbare bescherming tegen regen en kou. Voor dat doel heeft de kleding een comfortabele pasvorm en kan de hele dag aangenaam worden gedragen Overigens: Bij MEWA kunt u ook klassieke werkkleding en zakelijke kleding huren. Zo vindt u bijvoorbeeld bij de MEWA BASICS hoogwaardige polo-shirts en T-shirts voor de warme zomerdagen.De bij uw kleding passende persoonlijke beschermingsmiddelen zoals veiligheidsschoenen en handschoenen kunt u als MEWA-klant bovendien eenvoudig en voordelig kopen in ons uitgebreide koopassortiment van MEWA Merkenshop.


Het MEWA-servicesysteem voor beschermende kleding

 • KrL_liefern_1200x1200.png
  Leveren & sorteren.
 • MBS_anziehen_1200x1200.png
  Aantrekken & je goed voelen
 • KrL_holen_1200x1200.png
  Verzamelen & ophalen
 • Krl_waschen-trocknen_mbs_1200x1200.png
  Wassen & drogen
 • KrL_pruefen-ersetzen_1200x1200.png
  Repareren & vervangen
Meer informatie

Werkkleding te huur - nu testen!

Ontdek hoeveel de textielverhuurservice van MEWA uw dagelijkse werkdag vergemakkelijkt. Daarvoor stellen we u één van onze favoriete werkkledingscollecties 3 maanden lang tegen kennismakingsvoorwaarden tot uw beschikking.