Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

MEWA voor de machinebouw MEWA voor de machinebouw

Altijd schone werkkleding - in het praktische MEWA-systeem Altijd schone werkkleding - in het praktische MEWA-systeem

Arbeitskleidung

MEWA voor de machinebouw MEWA voor de machinebouw

Altijd schone werkkleding - in het praktische MEWA-systeem Altijd schone werkkleding - in het praktische MEWA-systeem

Voor een schoon arbeidsproces - MEWA voor de machinebouw

 • Bedrijfstextiel te huur

  Betrouwbare service en perfecte verzorging - met werkkleding, poetsdoeken en ander textiel in een praktische huurovereenkomst.

 • Persoonlijke klantenservice

  Een persoonlijke klantenservice en een deskundige servicechauffeur in uw regio zijn natuurlijk onderdeel van onze service.

 • Met inbegrip van reparaties en vervanging bij slijtage

  Beschadigd bedrijfstextiel wordt als onderdeel van de huurovereenkomst automatisch hersteld en versleten stukken worden zo nodig uitgesorteerd en vervangen.

In de machinebouw gaat het vooral om precisie. Want wanneer alles soepel moet verlopen, moeten alle onderdelen perfect in elkaar passen. Daartoe behoort een professionele toerusting met bedrijfstextiel.Kies daarom voor MEWA-bedrijfstextiel in een praktische huurovereenkomst. Of het nu gaat om klassieke werkkleding of gecertificeerde beschermende kleding, sterk absorberende poetsdoeken, praktische vloermatten of nuttige producten voor de hygiëne van de sanitaire ruimte - onze all-round service heeft zich al tientallen jaren lang bewezen. De uiterst efficiënte onderdelenreinigers die werken met biologische vloeistoffen ronden ons aanbod voor de machinebouw op zinvolle wijze af.Van het afhalen door onze servicechauffeur via reiniging, onderhoud en reparatie en terug naar de aflevering aan uw bedrijf zijn alle processen van onze textielservice optimaal op elkaar afgestemd. En u hoeft zich daarover geen zorgen te maken en kunt zich concentreren op uw kernactiviteiten.


Het MEWA-servicesysteem voor poetsdoeken

 • kreislauf_putztuecher_4_1200x1200.png
  Controleren & vervangen
 • kreislauf_putztuecher_3_1200x1200.png
  Wassen & drogen
 • kreislauf_putztuecher_2_1200x1200.png
  Verzamelen & ophalen
 • kreislauf_putztuecher_1_1200x1200.png
  Vegen & opslaan
 • kreislauf_putztuecher_2_1200x1200.png
  Leveren
Meer informatie
Putztücher

Eerst testen, dan huren – MEWA poetsdoek-servicetest

We hebben niet alleen de beste poetsdoek ter wereld, maar ook de beste service. Gelooft u ons niet? Probeer onze herbruikbare poetsdoeken met onze poetsdoekenservice-test. Wij bieden u aan om onze service tot wel 2 maanden uit te proberen.