Hygiënische oplossingen voor uw bedrijf - MEWA voor de automobielindustrie

 • Bedrijfstextiel te huur

  Wij zorgen voor hygiëne - met poetsdoeken, beschermende en hygiënekleding evenals ander bedrijfstextiel in een praktische huurovereenkomst.

 • Persoonlijke klantenservice

  Een persoonlijke klantenservice en een deskundige servicechauffeur in uw regio zijn natuurlijk onderdeel van onze service.

 • Met inbegrip van reparaties en vervanging bij slijtage

  In de huurovereenkomst worden beschadigde werkkleding en poetsdoeken automatisch gerepareerd, en worden versleten stukken zo nodig uitgesorteerd en vervangen.

Of het nu gaat om grote autofabrikanten, tussenleveranciers of onderdelenleveranciers - met onze all-round service voor poetsdoeken, werkkleding en ander bedrijfstextiel zit u altijd goed.Dankzij de jarenlange samenwerking met bedrijven uit de automobielindustrie kennen we uw hoge eisen voor een vlekkeloos verlopende procesketen. In het MEWA-systeem zorgen wij ervoor, dat bedrijfstextiel betrouwbaar en stipt op tijd wordt opgehaald, gewassen of gereinigd, onderhouden en weer naar u wordt teruggebracht. In geval van slijtage of defecten behoort ook de professionele reparatie of vervanging er altijd bij.Vertrouw op onze professionele service en vertrouw op de hoge prestaties van onze producten. Niet voor niets geldt onze MEWATEX-machinepoetsdoek als de beste poetsdoek ter wereld - ongeëvenaard op het gebied van robuustheid, zuigkracht en levensduur. Naast modieuze functionele werkkleding kunt u ook bij ons huren: volgens de normen behandelde beschermende kleding, uiterst efficiënte onderdelenreinigers en producten voor de sanitaire ruimte. Zo creëert u de ruimte om al uw energie in uw kernactiviteiten te steken.Daarnaast bieden wij ook voor de directe aankoop een breed assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen aan zoals veiligheidsschoenen, handschoenen, veiligheidsbrillen op MEWA Merkenshop.


Het MEWA-servicesysteem voor poetsdoeken

 • KrL_liefern_1200x1200.png
  Leveren
 • MTS_Nutzen-lagern_1200x1200.png
  Vegen & opslaan
 • KrL_holen_1200x1200.png
  Verzamelen & ophalen
 • KrL_hygienisches-waschen_1200x1200.png
  Wassen & drogen
 • KrL_pruefen-ersetzen_1200x1200.png
  Controleren & vervangen
Meer informatie