MEWA_06_industriearbeiter_gruppe_009_mod.tif

MEWA en de industrie.

Bedrijfstextiel voor elk soort gebruik

Uw partner voor de industrie - MEWA-textielmanagement

 • Afgestemd op elke bedrijfstak

  Al onze producten die zijn ontworpen voor de meest uiteenlopende eisen voldoen aan uw hoge eisen.

 • Ook voor micro-ondernemingen

  Het MEWA-systeem is de moeite waard voor iedereen, van microbedrijf tot grote industriële bedrijven

 • Ervaring waarvan u profiteert

  1,1 miljoen mensen uit de meest uiteenlopende sectoren dragen beroepskleding van MEWA. Omvang die loont

De meer dan 100 verschillende bedrijfstakken in Duitsland variëren van voedselproductie via de bouwsector tot aan de automobiel- en chemische industrie. In elke tak zijn heel verschillende beroepen met individuele behoeften en specifieke eisen, zoals bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid en hygiëne. Om onze producten steeds up-to-date te houden, werken wij nauw samen met de individuele federaties en laten de markten door onze scouts in de gaten houden. Voor ons is een levendige uitwisseling met onze klanten uiterst belangrijk omdat hun bijzondere wensen, initiatieven en ideeën ons helpen om onze producten verder te verbeteren.

In de industriële sector staat daarbij principieel het thema functionaliteit heel duidelijk op de voorgrond. Daaronder valt, afhankelijk van de werkomgeving, gedeeltelijk natuurlijk ook de bescherming en hygiëne van uw medewerkers. De dagelijkse omgang met gevaarlijke stoffen en materialen stelt uw werkkleding ook voor bijzondere uitdagingen. Om nog maar niet de hygiënische eisen te noemen waarmee onze klanten in bijvoorbeeld de levensmiddelenindustrie te maken krijgen.

Ook hierbij treedt in het bijzonder het voordeel van huren op de voorgrond. Want met onze service garanderen we dat de veiligheid en netheid van de door ons verzorgde beschermende en hygiënekleding altijd net als de eerste dag is gegarandeerd.

In de praktische huurovereenkomst beleveren wij u punctueel en betrouwbaar, soepel en rendabel. Onze dienstverlening omvat het brengen, halen, behandelen, repareren en vervangen. Van werk-, hygiëne- en beschermende kleding via poetsdoeken tot sanitaire hygiëne.

Aanvullende producten, zoals bijv. veiligheidsschoenen, handschoenen, veiligheidsbrillen en technische accessoires vindt u voor een gunstige prijs direct te koop op WORLD WIDE WORK by MEWA 

Passende oplossingen voor elke industrietak

 • Arbeitskleidung

  Auto-industrie

  Een soepel verlopende productie begint elke dag met frisse en schone werkkleding - die in onze huurovereenkomst altijd optimaal wordt verzorgd.
 • Chemikalienschutzkleidung - Ideal Protect Special

  Chemische industrie

  We hebben de juiste textiel-oplossingen, als het gaat om bescherming tegen chemicaliën. En we blijven ze steeds verder ontwikkelen.
 • Hitzeschutz- und Flammschutzkleidung - Twinstar Protect

  Elektrotechniek

  We zorgen ervoor dat de vonk niet overspringt. Met ESD-kleding in een praktische huurovereenkomst.

 • Gießereikleidung - Exclusive Ferro

  Gieterijen

  De omgang met vloeibaar metaal bevat vele gevaren.

   We kennen ze allemaal en hebben exclusieve oplossingen in de vorm van beschermende kleding ontwikkeld.

 • Schutzkleidung - Exclusive Glas

  Glasfabricage

  Degene die werkt met heet glas heeft bescherming nodig, vooral in het gebied van de onderarmen. We hebben daarvoor speciale beschermende kleding ontwikkeld voor de verhuur.
 • Arbeitskleidung

  Machinebouw

  De machinebouw is het vlaggenschip van de Duitse industrie. Daarom verdient de nr. 1 van de wereld de beste zorg, bijvoorbeeld met MEWATEX®, de beste machine-poetsdoek in de markt. 
 • Schutzkleidung

  Metaalindustrie

  Of het nu gaat om functionele beschermende kleding en werkkleding of robuuste poetsdoeken, die zich niets aantrekken van metaalspaanders - op MEWA kunt u vertrouwen. 
 • Hitzeschutz- und Flammschutzkleidung

  Cementproductie

  We weten hoe belangrijk betrouwbare beschermende kleding is bij het werken met hete klinker. Onze speciaal ontwikkelde MEWA-collectie Exclusive Cement biedt een effectieve bescherming.