Professionele, op maat gemaakte beroepskleding – MEWA voor timmerbedrijven en meubelmakerijen

 • Werkkleding huren in plaats van kopen

  Onze moderne werkkleding voor timmerlieden en meubelmakers is extreem belastbaar, biedt een groot aantal praktische details en zit erg comfortabel.

 • Betrouwbare service

  Brengen, halen, wassen en vervangen - het hele proces verloopt in het MEWA-systeem gemakkelijk en soepel, betrouwbaar en stipt.

 • Met inbegrip van reparaties en vervanging bij slijtage

  Beschadigde werkkleding wordt in de huurovereenkomst automatisch gerepareerd, versleten kledingstukken worden zo nodig uitgeselecteerd en vervangen.

Zagen, frezen, boren en slijpen - bij het werken met hout is er niet alleen sprake van spaanders, maar ook van stof. Als partners van timmerlieden en meubelmakers ondersteunen wij u met professionele werkkleding die robuust is en er in de praktische kleuren beige en kaki goed en verzorgd uitziet. Natuurlijk hebben we ook gedacht aan een heleboel zakken voor uw gereedschap.Al tientallen jaren horen veel timmerbedrijven en meubelmakerijen tot onze klanten. Daarom zijn onze producten en diensten gericht op uw specifieke behoeften. Wij adviseren u graag gedetailleerd over onze werkkleding in de praktische huurovereenkomst. In het MEWA-systeem brengen, halen, wassen en vervangen we de kleding in de met u overeengekomen intervallen. Ook ander bedrijfstextiel zoals matten, poetsdoeken en producten voor sanitaire hygiëne kunt u bij ons huren.Natuurlijk hebben we ook veiligheidsschoenen, veiligheidsbrillen en gehoorbescherming in ons assortiment. Onze persoonlijke beschermingsmiddelen vindt u voor directe aankoop op MEWA Merkenshop.


Het MEWA-servicesysteem voor werkkleding

 • KrL_liefern_1200x1200.png
  Leveren & sorteren.
 • MBS_anziehen_1200x1200.png
  Aantrekken & je goed voelen
 • KrL_holen_1200x1200.png
  Verzamelen & ophalen
 • Krl_waschen-trocknen_mbs_1200x1200.png
  Behandelen & drogen
 • KrL_pruefen-ersetzen_1200x1200.png
  Repareren & vervangen
Meer informatie