Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

MEWA voor drukkerijen

Schoon en pluisvrij in de drukkerij

Arbeitskleidung

MEWA voor drukkerijen

Schoon en pluisvrij in de drukkerij

Alles voor een schone (in)druk – MEWA voor drukkerijen

 • Bedrijfsuitrusting te huur

  Wij zorgen voor hygiëne in uw drukkerij - met uniforme werkkleding en poetsdoeken in een praktische huurovereenkomst.

 • Persoonlijke klantenservice

  Een persoonlijke klantenservice en een deskundige servicechauffeur in uw regio zijn natuurlijk onderdeel van onze service.

 • Volledige controle over de kosten

  Wanneer u uw poetsdoeken en werkkleding bij MEWA huurt, kunt u er zeker van zijn dat vanaf het begin alle kosten transparant en in te plannen zijn.

Inkt op papier – wat zo eenvoudig klinkt, is een veeleisend proces waarvoor veel knowhow en passie nodig is. Wat uiteindelijk telt, is het uiterst nauwkeurige resultaat.Als jarenlange partner van drukkerijen ondersteunen wij u met oplossingen die u de beste voorwaarden bieden om schoon te kunnen werken. Met onze hoogwaardige MEWATEX®-poetsdoeken kunt u niet alleen uw inktrollen en rakels afvegen, maar ook drukpersen en inktpannen betrouwbaar schoonmaken. Wat onze poetsdoeken in het praktische hergebruik onderscheidt, is vooral één ding: ze zijn op het gebied van robuustheid, zuigkracht en duurzaamheid ongeëvenaard. Overigens: Al ongeveer 2,5 miljoen gebruikers vertrouwen op MEWA-poetsdoeken. U ook?Bij schone arbeidsapparatuur hoort ook schone werkkleding. Dat maakt een goede indruk op uw klanten, maar nog veel belangrijker: Het versterkt de teamgeest en bevordert de motivatie van uw medewerkers. Omdat we weten dat het vaak erg warm is in drukkerijen, hebben we onze drukkerij-werkkleding aangepast aan uw behoeften. Onze T-shirts en polo's overtuigen door comfortabele pasvormen en lichte materialen. Onze werkbroeken door praktische zakken voor uw werktuigen zoals cutter of schaar.Zowel onze poetsdoeken als onze werkkleding kunt u heel eenvoudig huren. Zo heeft u altijd schoon bedrijfstextiel. Overigens: U kunt bij ons ook onverslijtbare vloermatten huren die tussen de drukkerij en het kantoor vuil opnemen en zorgen voor netheid.


Het MEWA-servicesysteem voor poetsdoeken

 • Controleren & vervangen
 • Wassen & drogen
 • Verzamelen & ophalen
 • Vegen & opslaan
 • Leveren
Meer informatie

Eerst testen, dan huren – MEWA poetsdoek-servicetest

We hebben niet alleen de beste poetsdoek ter wereld, maar ook de beste service. Gelooft u ons niet? Probeer onze herbruikbare poetsdoeken met onze poetsdoekenservice-test. Wij bieden u aan om onze service tot wel 2 maanden uit te proberen.