MTR_Teilereiniger_1200x1200.png
Leveren & instrueren
MTR_Soforthilfe_1200x1200.png
Onmiddellijk ondersteuning
MTR_reinigung_1200x1200.png
Reiniging & slibverwijdering
MTR_fluessigkeit-wechseln_1200x1200.png
Vloeistof wisselen
MTR_verschleiss_1200x1200.png
Vervanging bij slijtage

Leveren & instrueren

Op het overeengekomen tijdstip levert een MEWA-medewerker uw BIO-CIRCLE-wastafel af, zet het apparaat in werking en legt u het gebruik en de werking ervan uit.

Onmiddellijk ondersteuning

Bij een storing zal de techniek binnen 24 uur worden vervangen.

Reiniging & slibverwijdering

Niet afbreekbaar materiaal hoopt zich op als slib. Dat wordt bij het schoonmaken van de apparatuur regelmatig door ons verwijderd.

Vloeistof wisselen

Ook het regelmatig bijvullen van de reinigingsvloeistof is een onderdeel van onze dienstverlening.

Vervanging bij slijtage

In met u overeengekomen intervallen voeren wij technisch onderhoud uit en vervangen we gratis aan slijtage onderhevige delen.

Praktisch, vriendelijk voor milieu en gezondheid - ons systeem voor onderdelenreiniging

  • Huren gemakkelijk gemaakt

    Aansluiten, regelmatig bijvullen van reinigingsvloeistof, filter uitwisselen, gratis vervangen van slijtdelen, herstellen van technische storingen binnen 24 uur - alles inclusief.

  • Meer veiligheid op het werk

    Milieuvriendelijk, onschadelijk voor de gezondheid, in overeenstemming met alle VOS-wetgeving - daarop kunt u vertrouwen.

  • Volledig-Zorgeloos

    Altijd operationeel, geen bijbestellen en opslaan van reinigingsvloeistof, op elk moment optimale werkomstandigheden - eenvoudiger kan het niet.

Met het MEWA-systeem voor onderdelenreiniging kunt u ontspannen achterover leunen. Uitwisselen van filters, bijvullen van de reinigingsvloeistof of vervangen van onderdelen zijn daarmee problemen uit het verleden.

Huren is heel eenvoudig en biedt veel voordelen: Na de eerste aflevering van de MEWA BIO-CIRCLE onderdelenreiniger neemt een MEWA-servicemedewerker bij u ter plekke de kwastwastafel in bedrijf en legt u het gebruik en de werking ervan uit. Op de overeengekomen onderhoudsintervallen voeren wij dan een volledige service aan het toestel uit. De reinigingsvloeistof wordt op het optimale niveau gebracht, de filters worden vervangen. Slijtdelen vervangen we gratis - indien nodig, wordt het technische gedeelte binnen 24 uur vervangen. Zo zijn optimale reinigingsprestaties constant gegarandeerd, heeft u geen gedoe met het onderhoud en kunnen uw medewerkers betrouwbaar werken.