Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

www_buehnenbild.jpg

MEWA Merkenshop

Persoonlijke beschermingsmiddelen voor de verkoop

Arbeitsschutzartikel

Arbeitsschutzartikel

Persoonlijke beschermingsmiddelen voor de verkoop – MEWA Merkenshop

  • Groot productassortiment

    Verheug u op een breed assortiment met de beste en meest aantrekkelijke merkartikelen uit een wereldomspannend aanbod.

  • Hoogste kwaliteit

    Niet alleen onze dienstverlening rond logistiek en levering, maar ook al onze producten overtuigen door kwaliteit van het hoogste niveau.

  • Betrouwbaar en snel

    Profiteer van het onafhankelijke advies van onze medewerkers. Van een persoonlijk adviesgesprek, een 24-uurs levering in Duitsland tot aan de uitstekende prijs/prestatieverhouding.

We kleden uw medewerkers met de juiste beroeps- en beschermende kleding, zorgen voor poetsdoeken, olieopvangmatten en vloermatten voor hygiëne in het bedrijf, laten sanitaire ruimtes er hygiënisch uitzien en bieden bovendien hoogwaardige merkproducten voor de persoonlijke bescherming.

Deze persoonlijke beschermingsmiddelen kunt u bij ons niet huren, maar wel als aanvulling op de MEWA-dienstverlening direct kopen. Een serviceaanbod waarvan al onze klanten automatisch profiteren. Het grote voordeel voor u: Zo krijgt u bij MEWA alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse werkzaamheden – uit één hand, met de hoogste kwaliteit en tegen gunstige voorwaarden.

Bij MEWA Merkenshop kunt u direct hoogwaardige merkartikelen kopen in de volgende categorieën: Kleding voor werk en vrije tijd, veiligheidsschoenen, werkhandschoenen, bedrijfsbenodigdheden, bescherming voor ademhaling, ogen, gehoor en hoofd evenals artikelen die de huid beschermen en hygiëneartikelen.

U heeft de mogelijkheid om te bestellen per telefoon, e-mail, fax of online. Bij alle vragen wordt u terzijde gestaan door uw persoonlijke adviseur, die alle artikelen zeer goed kent en u graag zal helpen bij het maken van een selectie. Want ook bij MEWA Merkenshop staat de bekende MEWA-service hoog in het vaandel.

Bestel liever direct onze uitgebreide catalogus of snuffel online rond in onze winkel.

Productcategorieën onder koopartikelen

Arbeitsschutzartikel

SCHOENEN

Arbeitsschutzartikel - keine

HANDSCHOENEN

Arbeitskleidung

ADEM-, OOG-, GEHOOREN HOOFDBESCHERMING

465846663.jpg

HUIDVERZORGING EN HYGIËNE

Arbeitsschutzartikel

KLEDING

Wischmops

BEDRIJFSBEHOEFTE