Vaak gezocht

  • Werkkleding
  • Beschermende kleding
  • Hygiënekleding
  • Servicekleding
  • Mewa Poetsdoeken
Naar het overzicht

Mewa onderdelenreiniger service wordt uitgebreid met hogedrukreinigers

30 januari 2024
Duurzaamheid
De onderdelenreiniger met borstel wordt door Mewa aangeboden met complete service

Onderdelenreinigers en poetsdoeken met complete service - dit vlijtige duo zorgt voor een efficiënte workflow in elk bedrijf De kleinste partikels vuil of vetresten kunnen het productieproces in een fabriek urenlang lamleggen. Als een machineonderdeel niet frictieloos kan bewegen en deze daardoor uitvalt, kan dit leiden tot oponthoud in verschillende werkfasen. Als gevolg daarvan staan werknemers te wachten tot de productie weer kan opgestart worden. Intussen gaat er kostbare werktijd verloren, loopt de uitlevering vertraging op, hetgeen kan leiden tot overwerk. Er ontstaat ergernis omwille van oplopende kosten en inefficiënte onbenutte werktijd.

Ter ondersteuning van preventief onderhoud evenals de reiniging van machines biedt Mewa bedrijven en werkplaatsen een complete oplossing met onderdelenreinigers en poetsdoeken in een herbruikbaar systeem. De meeste vervuiling kan worden verwijderd met de poetsdoeken, maar sommige hardnekkige vet- en olieresten kunnen niet zo eenvoudig worden weggeveegd. Hiervoor kunnen de verschillende modellen van onderdelenreinigers worden ingezet, die Mewa naast de poetsdoeken ook aanbiedt met complete dienstverlening. Deze oplossing – de poetsdoeken in combinatie met onderdelenreingers – zorgt voor een continue en vlotte workflow in het bedrijf.

Omdat de poetsdoeken van Mewa met een complete ontzorging worden aangeboden zijn ze een duurzame oplossing en ontlasten ze tegelijkertijd het operationele management van extra werkdruk. Voor de onderdelenreinigers wordt hetzelfde principe gehanteerd. Olie- en vetresten worden biologisch afgebroken door micro-organismen. Wie met een Mewa onderdelenreiniger aan de slag gaat, wordt niet geconfronteerd met stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid, brandgevaar, en een onaangename, sterke geur. Bovendien wordt het milieu gevrijwaard van vervuiling door oplosmiddelen.

Het assortiment onderdelenreinigers van Mewa werd onlangs uitgebreid met krachtige hogedrukreinigers. Bij deze toestellen wordt het effect van de biologische reinigingsvloeistof versterkt met hoge druk tot 80 bar. Door gebruik te maken van de hogedruksproeier kunnen zelfs sterk vervuilde onderdelen met complexe geometrieën voorzichtig en efficiënt worden gereinigd. Het grote werkoppervlak laat toe om zeer grote onderdelen te reinigen, terwijl het gebruik van micro-organismen in de ph-neutrale reinigingsvloeistof zorgt voor een lange levensduur en dus een milieuvriendelijke, duurzame oplossing.

Onderdelenreinigers maken al lange tijd deel uit van het Mewa assortiment. Het modellengamma omvat zowel kleine mobiele apparaten die gemakkelijk door het bedrijf of de werkplaats kunnen worden verplaatst als grotere toestellen met voldoende werkoppervlak om grote onderdelen te reinigen.

Klanten van Mewa kunnen de onderdelenreinigers verkrijgen met complete service. De onderdelenreinigers worden bedrijfsklaar afgeleverd door een Mewa team. De medewerkers in de werkplaats worden ter plekke geïnstrueerd over de werking van de toestellen. Na ingebruikname worden de onderdelenreinigers regelmatig - met afgesproken intervallen - gecontroleerd en onderhouden door het Mewa Serviceteam.


Beeld- en filmmateriaal


Contacten met de pers


VPR Consult bvba

Heidi Smitt Telefoon: +32 3 7779717 heidi.smitt@vprconsult.be

C. Van Kerckhovenstraat 110 2880 Bornem


Naar het overzicht