Vaak gezocht

  • Werkkleding
  • Beschermende kleding
  • Hygiënekleding
  • Servicekleding
  • Mewa Poetsdoeken
Naar het overzicht

De nieuwe Mewa merkencatalogus 2023-2024 is beschikbaar

30 augustus 2023
DuurzaamheidBeroepskleding
De nieuwe merkencatalogus voor arbeidsveiligheid van Mewa is er! Het complete assortiment is ook via de webshop buy4work.mewa-service.nl verkrijgbaar.

Mewa heeft zijn productassortiment voor arbeidsveiligheid verder uitgebreid. De nieuwe merkencatalogus bestaande uit ca 330 pagina’s bevat zowel de vertrouwde alsook veel nieuwe producten van gerenommeerde fabrikanten. Duurzaamheid staat centraal in het aanbod. Zoals gebruikelijk is het complete catalogusassorti-ment ook verkrijgbaar via onze online shop " buy4work.mewa-service.nl ".

De Mewa merkencatalogus 2023/2024 bevat meer dan 10.000 artikelen in de categorieën "veiligheidsschoenen", "werkhandschoenen", "kleding", "huidbescherming en hygiëne" en "ademhalings-, oog-, gehoor- en hoofdbescherming" evenals tal van "accessoires". Alle artikelen maken integraal deel uit van het Mewa aanbod aan werkkleding met een allesomvattende dienstverlening. Mewa is vanwege het ruime aanbod meteen een one-stop-shop voor alle benodigdheden voor de uitrusting van werknemers in werkplaatsen en bedrijven.

Focus op duurzaamheid

Bij de selectie van de producten werd dit keer nog meer aandacht besteed aan milieuvriendelijke productie en duurzaam gebruik. Zo werden de fleecejassen van HAKRO opgenomen, vervaardigd uit 100% gerecycleerd polyester. Daarnaast maken de nieuwe Kori-Flex Eco handschoenen, vervaardigd van 96% gerecycleerd polyester, deel uit van Mewa's eigen "Korsar" merk. Voor alle producten is er bijhorende informatie beschikbaar over de productcertificeringen, zodat dit uw keuzeproces vereenvoudigd. De betekenis van de duurzaamheidscertificeringen wordt ook gedetailleerd toegelicht in de catalogus.

10% korting op online bestellingen

Klanten die voor de eerste keer bestellen in de Mewa online shop genieten 10% korting op het volledige catalogusassortiment. Deze korting is ook geldig op de aankoop van nieuwe producten.

Service en levertijden

Het serviceteam van Mewa staat klaar om al je vragen over het assortiment te beantwoorden en je te adviseren over maten en materialen. Bestellingen kunnen online, per e-mail of telefonisch worden geplaatst. Bestelde goederen worden onmiddellijk en snel geleverd. Er geldt een retourbeleid van 14 dagen en retourzendingen zijn gratis. Wie zijn artikelen wil personaliseren met een logo, kan dit tegelijkertijd bestellen via Mewa's borduur- en drukservice.


Beeld- en filmmateriaal


Contacten met de pers


VPR Consult bvba

Heidi Smitt Telefoon: +32 3 7779717 heidi.smitt@vprconsult.be

C. Van Kerckhovenstraat 110 2880 Bornem


Naar het overzicht