Chemikalienschutzkleidung - Ideal Protect Special

MEWA-overkleding

Doelmatigheid is heilig – ga geen compromissen aan

Doelmatigheid is heilig – ga geen compromissen aan

Velen denken hierbij het eerst aan artsen en chirurgen.


Maar dit soort kleding wordt veel vaker gebruikt dan velen vermoeden. In veel bedrijfstakken behoren ze tot de basisuitrusting van werkkleding. Bijvoorbeeld daar waar veiligheid en hygiëne vereist zijn. Zo vindt u dit soort kleding in de gezondheidszorg, in laboratoria, bij verplegend personeel, in de fysio- en ergotherapie, medische massagepraktijken, apotheken en zelfs bij tandtechnici. Bovendien zijn ze in trek bij service en handel, in de gastronomie en in alle sectoren, die te maken hebben met voedsel. En natuurlijk is deze werkkleding ook populair bij ambachten en in de industrie. Praktisch over kleding heen aan te trekken en ter identificatie als medewerker.Of het nu gaat om kiemen en bacteriën, warmte en vonken of gewoon om vuil en olie - MEWA-overkleding heeft in de eerste plaats de taak om te beschermen. Zo biedt bijvoorbeeld onze PBM-overkleding continue bescherming van bovenlichaam en dijbenen tegen vlammen en vloeibare chemicaliën.Alle overkleding uit onze collecties is gemaakt van zeer robuuste materialen, die aangenaam zijn om te dragen en uiterst comfortabel.


Door de toevoeging van slimme details, zoals verborgen drukknopen, verstevigde bodems van zakken, oprolbare mouwen en nog veel meer, zullen ze een praktisch en graag gedragen kledingstuk worden.Met meer dan 100 jaar ervaring in textielmanagement, weten we hoe belangrijk het is dat wordt voldaan aan alle normen en voorschriften in de verschillende sectoren. Bij MEWA kunt u er zeker van zijn dat we voldoen aan alle eisen en normen. En bovendien duurzaam. Want het hoort tot onze full-service dat alle overkleding na het wassen een kwaliteitsprocedure doorloopt. En mocht een stuk overkleding een keer niet perfect zijn, dan wordt het automatisch verwijderd en vervangen.Met MEWA-overjassen en -tunieken staat u aan de veilige kant, in de ware zin van het woord.


Werkkleding te huur - nu testen!

Ontdek hoeveel de textielverhuurservice van MEWA uw dagelijkse werkdag vergemakkelijkt. Daarvoor stellen we u één van onze favoriete werkkledingscollecties 3 maanden lang tegen kennismakingsvoorwaarden tot uw beschikking.