Vaak gezocht

  • Werkkleding
  • Beschermende kleding
  • Hygiënekleding
  • Servicekleding
  • Mewa Poetsdoeken

Poetsdoeken met complete dienstverlening

Duurzaam uit principe


Droompartner

Bij het kiezen van een partner ga je niet over één nacht ijs! Dat geldt zowel op het werk als in je persoonlijke leven. De werkkleding van Mewa staat garant voor een complete dienstverlening en overtuigt op alle vlakken: topkwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid, efficiëntie en gemoedsrust. Ongeacht je branche staan onze vier verschillende kwaliteiten poetsdoeken klaar om al het werk in drukkerijen, werkplaatsen en de industrie schoon te krijgen. En omdat de behoeften nu eenmaal veranderen, kan de hoeveelheid poetsdoeken die we je leveren op elk moment worden aangepast.

Wij geloven erin dat dit de basis is voor een succesvolle samenwerking.

"Iedereen kan weggooien, alleen zij geven steeds weer 100%!"


01Duurzaamheid

De poetsdoeken van Mewa kunnen tot wel 50 keer hergebruikt worden. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar bespaart ook kosten. Duurzame ideeën hebben nu eenmaal een duurzame impact. Lees meer over onze poetsdoekenservice en onze duurzaamheidsinitiatieven.

Contact opnemen

"Waarom ik ze graag mag? Omdat we elke uitdaging samen aangaan."


02Kwaliteit en betrouwbaarheid

De poetsdoeken van Mewa zijn de betrouwbare metgezel die je nodig hebt in je dagelijkse werkzaamheden, ongeacht of je in de industrie of op de werkplaats werkt. Van katoen tot microvezel – de poetsdoeken van Mewa garanderen de hoogste kwaliteit voor elke klus. Probeer nu twee maanden!

Contact opnemen

"Zeer efficiënt en geen enkele gemiste dag, een echte aanwinst!"


03Efficiëntie en gemoedsrust

De poetsdoeken van Mewa zijn de ideale keuze voor vuile klussen en zorgen tegelijkertijd ook voor schitterende resultaten. Dankzij hun aanzienlijke efficiëntie in vergelijking met wegwerpoplossingen, het vermijden van afvalverwijderingskosten en onze complete dienstverlening, kunnen onze klanten zich volledig richten op waar ze in uitblinken: hun werk.

Contact opnemen

"Je kunt op ze rekenen - altijd!"


04Complete dienstverlening

De poetsdoeken van Mewa zijn er altijd wanneer je ze nodig hebt – in perfecte kwaliteit. Dit wordt gegarandeerd door onze complete dienstverlening, van levering en ophalen tot het wassen van vuile poetsdoeken, kwaliteitscontrole en vervanging. Hierbij streven we één ultiem doel na: het maximaal ontzorgen van onze klanten.

Contact opnemen

Hoe mogen we u adviseren?

We geven u individueel advies. En zorgen ervoor dat u het juiste textiel krijgt dat aan alle eisen van uw branche voldoet.

Contact opnemen

Hebt u vragen of wenst u advies? Gebruik ons contactformulier en we nemen binnen 24 uur contact met u op.

Hotline

We zijn ook telefonisch bereikbaar en helpen u graag verder. (Ma-Do 8.00 – 17.00 uur | Vr 8.00 – 16.00 uur)

033-277 92 40