Sitecore 9 Full-service, op maat gemaakt - ons servicesysteem

  • All-round zorgenvrij pakket!

    Halen, wassen, brengen, vervangen - we zorgen ervoor.

  • Punctueel en betrouwbaar

    Dat garanderen we met ons eigen wagenpark en gekwalificeerde chauffeurs.

  • Persoonlijke contactpersoon

    Bij MEWA heeft u een persoonlijke contactpersoon die voor u beschikbaar is en u ondersteunt.

Wilt u soms meer tijd hebben? Huur dan het textiel voor uw bedrijf eenvoudig en gemakkelijk bij MEWA, de wereldleider op het gebied van herbruikbare poetsdoeken. Vertrouw op ons professionele textielmanagement. Als onderdeel van onze dienstverlening verzorgen wij het gehele proces - en bespaart u tijd en geld.

We verhuren een breed scala werkkleding, poetsdoeken, onderdelenreinigers, schoonloopmatten, beschermhoezen voor personenauto’s, dweilen, olieopvangmatten en producten voor sanitaire hygiëne. We zorgen voor het halen, wassen, brengen en vervangen van al uw bedrijfstextiel in de met u overeengekomen intervallen, onderdelenreinigers worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden. En u? U kunt ontspannen achterover leunen, omdat we zorgen voor een soepel verlopende procesketen.

Daarmee zijn we al in 1980 begonnen en tot op de dag van vandaag lopen we daarmee ongeëvenaard voorop in de markt. Bijzonder punctueel en nauwkeurig - gewoon ”Made in Germany”. Wilt u soms meer tijd? Stel dan uw vertrouwen in ons professionele textielmanagement. Als onderdeel van onze textielservice verzorgen wij voor u de volledige full-service rondom uw bedrijfstextiel. Wij halen, brengen, wassen en vervangen uw bedrijfstextiel in met u overeengekomen intervallen. En kunt u ontspannen achterover leunen. In 1906 zijn we daarmee begonnen en tot op de dag van vandaag lopen we daarmee ongeëvenaard voorop in de markt. Bijzonder betrouwbaar, bijzonder punctueel en nauwkeurig - gewoon ”made in Germany”. We horen niet voor niets tot de Duitse merken van de eeuw. En op het gebied van herbruikbare poetsdoeken zijn we wereldleider.

Ook voor onze betrokkenheid op het gebied van duurzaamheid hebben we al diverse onderscheidingen ontvangen. U ziet, u kunt uw textielmanagement met een gerust geweten aan ons overlaten. Hoe ons servicesysteem precies werkt? Kijkt u zelf maar.