MANCHING_05.tif

MEWA vestigingen

Wij staan voor u klaar. In heel Europa.

Altijd in uw omgeving – MEWA vestigingen

  • Marktleider

    45 vestigingen, in 14 Europese landen, ongeveer 190.000 contractklanten: daarmee behoort MEWA tot de marktleiders binnen de branche.

  • Persoonlijke begeleiding

    Wij begeleiden en leveren stipt en betrouwbaar. Internationaal, nationaal en regionaal.

  • Promotie voor jonge talenten

    Voor MEWA is de opleiding van jonge talenten een belangrijke taak. Op alle vestigingen.

In 14 landen vindt u ons in uw omgeving, want in de buurt zijn is belangrijk voor een goede zakelijke relatie: Als wij u adviseren, denken we met u mee. Wij begrijpen uw wensen, omdat wij uw omgeving kennen. En wij blijven met u in dialoog, om altijd de juiste oplossingen te vinden, ook als er iets verandert binnen uw onderneming.

Bij MEWA profiteert u echter niet alleen van het persoonlijke advies ter plekke. Wij bieden u uitgebreide knowhow van internationaal brancheformaat. Service-, kwaliteits- en milieustandaards zijn bij al onze activiteiten op alle vestingen van hetzelfde hoge niveau. Bij ons staat de ontwikkeling van nieuwe producten op het gebied van werkbescherming, werk- en beschermende kleding centraal, evenals de optimalisatie van ons aanbod en de controle hoe wij nog beter kunnen worden. De resultaten ziet u terug in de kracht van onze bedrijven en klantenservices.

Daarmee is elk bedrijf van ons onderdeel van een groter geheel en eveneens een onderneming met een eigen profiel: bepaald door regio, mensen en mentaliteit.