Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Kiezen voor MEWA Dynamic Construct of Industry

Ongeacht of u actief bent in de bouw of in de industrie, elke medewerker draagt liefst de werkkleding die hem of haar als gegoten zit. Met MEWA Dynamic beantwoordt de textieldienstverlener perfect aan die vraag vanop de werkvloer. Niet alleen zit deze werkkleding erg comfortabel, de hedendaagse vrijetijdslook krijgt u er zomaar bij.

Dynamic Construct

Werkkleding in de bouw en in alle aanverwante activiteiten moet bestand zijn tegen maximale belasting. Concreet: ze moet flexibel, functioneel, duurzaam en ergonomisch zijn. Dat is precies wat ieder kledingstuk binnen de MEWA Dynamic Construct collectie is. Van lange broek tot short, van jas tot mouwloos vest … voor mannen en vrouwen … voor werk binnen of buiten … Dynamic Construct werd ontwikkeld voor handwerkers met hoge eisen. Zakken en knieën werden versterkt met Cordura®, en dankzij de vele zakken is er meer dan voldoende ruimte voor het opbergen van gereedschap.

Dynamic Industry

MEWA Dynamic Industry werd geïnspireerd op outdoor vrijetijdskleding en werd tijdens de ontwikkeling onder extreem zware omstandigheden op de proef gesteld. De combinatie van hoogstaande kwaliteit, robuustheid en flexibiliteit is medewerkers in de meest diverse industriële branches immers op het lijf geschreven. Het resultaat is een collectie die, zonder compromissen, maximale bewegingsvrijheid koppelt aan hoog draagcomfort. De naadloze onderarminzet en de bewegingsplooien ter hoogte van de ellenbogen zijn daar mooie voorbeelden van. Ook deze variant telt lange broeken, shorts en overalls, werkjassen en mouwloze vesten tot het aanbod.

Eerst testen: het introductiepakket van MEWA

Ook deze collectie wordt aangeboden binnen het textielmanagementsysteem van MEWA. Dat betekent het aanleveren van een afgesproken aantal uitrustingen per medewerker, de vuile kleding ophalen om te wassen in een professionele MEWA-wasserij, herstellen waar nodig en schoon weer terugbrengen, indien gewenst helemaal tot in de locker van elke werknemer.
Wilt u de werkkleding en het huursysteem eerst uitproberen? Dan is het kennismakingspakket voor Dynamic Construct en/of Dynamic Industry de oplossing. U kan de collectie drie maanden testen aan introductievoorwaarden.

DOWNLOAD FOTO'S

 • MEWA Dynamic Industry: de kledingstukken volgen iedere beweging

  MEWA Dynamic Industry: de kledingstukken volgen iedere beweging

 • MEWA Dynamic Industry: de kledingstukken volgen elke beweging

  MEWA Dynamic Industry: de kledingstukken volgen elke beweging

 • MEWA Dynamic Construct: shorts, mouwloze vesten en bijpassende T-shirts

  MEWA Dynamic Construct voor de zomer: shorts, mouwloze vesten en bijpassende T-shirts

 • MEWA Dynamic Construct voor de zomer: shorts en mouwloze vesten, met bijpassende T-shirts

  MEWA Dynamic Construct voor de zomer: shorts en mouwloze vesten, met bijpassende shirts

UW CONTACTPERSOON

Betty De Boeck

VPR Consult bvba

Jagersdreef 2

9100 Sint-Niklaas