Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Berufskleidung

Awards en onderscheidingen

De beste PR-foto van het jaar!

Onderscheiding: We hebben de beste PR-foto van het jaar!

In de prijsvraag om de beste PR-foto van het jaar hebben we gewonnen. Onze foto nam het op tegen 1500 kandidaten en behaalde in de zo begeerde sector “PR-Bild Award“ direct twee trofeeën. Het zijn de “PR-foto van het jaar“ en de “Beste product“.


Krachtige jongens op duizelingwekkende hoogte

Het winnende ontwerp toont twee bouwvakkers, spectaculair in actie, op een steiger op duizelingwekkende hoogte. De ene staat schuin op de grond, de andere vliegt door de lucht, er is overal stof. Deze foto heeft MEWA ingediend voor de zo begeerde "PR foto Award" - en gewonnen! Bij de wedstrijd van de dpa-dochteronderneming news aktuell won de foto de hoofdprijs als "PR-foto van het jaar" en scoorde eveneens als "Beste productfoto". De concurrentie was hevig: 1.500 foto's uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland streden om de prijs.

Snapshot met een grote impact

Het merkwaardige: Onze foto is eigenlijk "terloops" ontstaan. Eigenlijk werd er daar bovenop de steiger een video opgenomen, die moest laten zien dat onze nieuwe DYNAMIC-kleding echt met elke beweging meegaat. In plaats van de mannen op "klassieke" wijze aan het werk te laten zien, bepaalde het script een balspel met risicovolle handelingen en sprongen als bij een sportwedstrijd. Het idee: Op jouw werkkleding kun je vertrouwen - die doet met alles mee. Tijdens de shoot werd er gefotografeerd. Jann Klee maakte opnamen van de making-off. Maar de beelden waren zo overtuigend en gaven de sfeer zo goed weer, dat MEWA ze gebruikte als persfoto’s. Met groot succes! We zijn erg blij dat onze boodschap zo goed heeft gewerkt dat we zelfs marketingprofessionals daarvan konden overtuigen.