Mainz05.jpg

Het 1. FSV Mainz 05 Stadion krijgt onze naam

Vanaf komende zomer rolt de bal door de MEWA Arena

Het 1. FSV Mainz 05 Stadion krijgt onze naam

Het is officieel: Vanaf de aftrap van seizoen 2021/2022 heet de thuishaven van eredivisieclub Mainz 05 de MEWA ARENA! Hiermee gaat onze jarenlange verbintenis met Mainz 05 een nieuw stadium in: wij worden naamgever van het stadion van 1. FSV Mainz 05.

De overeenkomst over de naamrechten loopt van 1 juli 2021 tot 2026 en is tot nu toe het hoogtepunt van een langlopende, nauwe en geleidelijk gegroeide samenwerking. MEWA is al sinds 2013 als partner van de 05-ploeg in het stadion aanwezig, onder andere als naamgever van de vipzone, de MEWA Lounge. Deze nauwe samenwerking is gestoeld op gedeelde waarden, vooral waar het om duurzaamheid en de aanmoediging van jong talent gaat. Als eerste klimaatneutrale eredivisieteam zet Mainz 05 al ruim een decennium lang in op milieubescherming en overdracht van duurzame waarden voor een betere toekomst via hun sociale kinder- en jeugdprojecten.

"De missie van Mainz 05 en MEWA draait ook om kernwaarden als milieu en duurzaamheid – ook dat zal op het naambord op de arena te zien zijn", vertelt dr. Jan Lehmann, commercieel directeur van 1. FSV Mainz 05. Wij zijn ontzettend trots dat we onze naam mogen geven aan zo'n betrokken en sympathiek team!

UW CONTACTPERSOON

VPR Consult bvba

Jagersdreef 2

9100 Sint-Niklaas