Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Arbeitskleidung

Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk

Een beschermd man is er twee waard

Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk

Beschermingskledij die niet makkelijk zit, wordt niet gedragen en dient tot niks. Een outfit moet niet enkel comfortabel zijn, maar ook licht en bij voorkeur trendy.

Met DYNAMIC ontwikkelden we een collectie beschermingskledij die aan alle vereisten voldoet. Onze kleding is cool en biedt net zoals outdoorkleding veel bewegingsvrijheid. Ook functionele details zoals zakken en lussen ontbreken niet. Geborduurde pictogrammen op de kleding geven aan tegen welke risico's en gevaren ze beschermt.

Elke werkplek heeft zijn eigen risico's en gevaren en dat vraagt om een aangepaste bescherming:

• DYNAMIC ALLROUND: Beschermingskledij tegen hitte, vlammen en vlambogen van klasse 1, met antistatische eigenschappen.
• DYNAMIC ALLROUND ARC: Beschermingskledij tegen hitte, vlammen en vlambogen van klasse 2, met antistatische eigenschappen.
• DYNAMIC ALLROUND CHEM: Gecertificeerde beschermingskledij tegen chemicaliën.
• DYNAMIC OUTDOOR: Weerbestendige beschermingskledij voor iedereen die buiten werkt.
• DYNAMIC REFLECT: Signalisatiekleding met hoge zichtbaarheid.
• DYNAMIC ELEMENTS: Kleding voor de actieve werkdag in de chemische industrie, bij galvanische processen en voor de handel in chemische producten.

En de vernieuwing gaat door: eind 2019 verwachten we ook de 'Plus'-uitvoering van de MEWA DYNAMIC ELEMENTS voor medewerkers in de kunststofproductie, de petrochemie en voor bestuurders van tankwagens. De 'Plus'-uitvoering, gecertificeerd volgens de EN ISO 11612, beschermt nu ook tegen hitte en vlammen.


UW CONTACTPERSOON

Betty De Boeck

VPR Consult bvba

Jagersdreef 2

9100 Sint-Niklaas