Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Milieubescherming als ondernemingsprincipe - MEWA zuinig met natuurlijke hulpbronnen

De hulpbronnen van de aarde zijn een zeldzaam goed. Des te belangrijker is het om zuinig om te gaan met water, energie, etc. Daarom heeft het spaarzaam omgaan met het milieu en hulpbronnen bij MEWA al meer dan 30 jaar prioriteit en is het een vast onderdeel van het ondernemingsprincipe. Al in 1997 werden wij als eerste onderneming in onze branche met het internationale milieucertificaat onderscheiden. Hier komt u meer te weten over onze filosofie en onze vooruitstrevende milieutechnieken.

http://www.mewa-service.nl/onderneming/milieumanagement/