Vaak gezocht

  • Werkkleding
  • Beschermende kleding
  • Hygiënekleding
  • Servicekleding
  • Mewa Poetsdoeken

Beroepskleding & poetsdoeken met complete dienstverlening

Duurzaam uit principe


Droompartner

Bij het kiezen van een partner ga je niet over één nacht ijs! Dat geldt zowel op het werk als in je persoonlijke leven. De werkkleding van Mewa staat garant voor een complete dienstverlening en overtuigt op alle vlakken: stijlvolle look en design, topkwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid, efficiëntie en gemoedsrust. Of je nu actief bent in de industrie, ambacht, handel of gastronomie, wij bieden oplossingen voor alle beroepen – individueel, servicegericht en met ruim 100 jaar ervaring.

Wij geloven erin dat dit de basis is voor een succesvolle samenwerking.

"Ze laat me er gewoon goed uitzien."


01Look en design

De werkkleding van Mewa is de perfecte keuze voor iedereen die stijlvol voor de dag wil komen, ook op het werk. Het is nu eenmaal essentieel om je comfortabel te voelen en een professionele indruk te maken op je klanten. Maar dat is nog niet alles. Mewa heeft nog heel wat andere voordelen in petto, waaronder duurzaamheid, bewegingsvrijheid, betrouwbaarheid en functionaliteiten die perfect zijn afgestemd op jouw dagelijkse activiteiten. Ontdek nu onze collecties!

Contact opnemen

01 / 05

Peak – De collectie voor wie geen concessies doet en het allerbeste verwacht op het gebied van design, functionaliteit en duurzaamheid.

"Wat ze doet, doet ze perfect."


02Kwaliteit en betrouwbaarheid

Op het gebied van werkkleding staat Mewa synoniem voor onbetwistbare en betrouwbare kwaliteit – van levering tot ophalen, wassen en onderhouden. Keer op keer. Onze werkkleding wordt voor elke levering grondig gecontroleerd en staat voor maximale duurzaamheid, bescherming en gemoedsrust. Zo hoort werkkleding te zijn – vandaag en in de toekomst.

Contact opnemen

"Ze helpt ons om duurzaam te zijn in plaats van er alleen over te praten."


03Duurzaamheid

De werkkleding van Mewa met complete dienstverlening maakt duurzaamheid tastbaar. Onze wasprocessen belasten het milieu tot wel 85% minder dan standaard huishoudelijke wasmethoden. De toekomst heeft geen nood aan woorden, maar aan daden. Meer informatie over duurzaamheid bij Mewa vind je hier.

Contact opnemen

"Ze besparen ons belangrijke middelen, tijd en geld."


04Efficiëntie en gemoedsrust

Mewa biedt niet alleen werkkleding met een complete dienstverlening, maar ook de vrijheid om je te concentreren op wat er echt toe doet: jouw kernactiviteiten. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over je werkkleding, want Mewa regelt alles voor jou. Met zo'n gemoedsrust kan je simpelweg beter werken.

Contact opnemen

"Door hen kan ik het beste van mezelf geven op het werk."


05Complete dienstverlening

Perfectie schuilt in de details. Bij de werkkleding van Mewa geldt dat zowel voor de look van onze doordachte collecties als voor de complete dienstverlening die moeiteloos en tot je volle tevredenheid alle achterliggende taken op zich neemt, net zoals je gewend bent in je favoriete restaurant.

Contact opnemen


Poetsdoeken met complete dienstverlening

De poetsdoeken van Mewa zijn de betrouwbare metgezel die je nodig hebt in je dagelijkse werkzaamheden, ongeacht of je in de industrie of op de werkplaats werkt. Van katoen tot microvezel – de poetsdoeken van Mewa garanderen de hoogste kwaliteit voor elke klus.

Onze poetsdoeken kunnen wel tot 50 keer hergebruikt worden. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar bespaart ook kosten. Duurzame ideeën hebben nu eenmaal een duurzame impact.

Onze complete service omvat alles, van levering en ophalen tot het wassen van vuile poetsdoeken, kwaliteitscontrole en vervanging. Hierbij streven we één ultiem doel na: het maximaal ontzorgen van onze klanten. Probeer nu twee maanden!


Schrijf ons

We nemen binnen 24 uur contact met u op.

Bel ons

Wij zijn ook telefonisch bereikbaar.
(Maandag t/m vrijdag – 8 tot 17 uur)

033-277 92 40