R143.tif

MEWA-klantenrapportage

Het timmermansbedrijf Röthinger kiest voor beroepskleding in full-service

Timmermansbedrijf Röthinger kiest voor beroepskleding in full-service

 • Comfortabel, robuust en stijlvol

  Het team van timmermansbedrijf Röthinger geniet van de bijzondere kenmerken van de lijn MEWA DYNAMIC® CONSTRUCT: Versterkt op plaatsen die extra worden belast, veel bewegingsvrijheid en een hoog draagcomfort.

 • Werkkleding als visitekaartje

  Nougatkleurige bovenkleding met applicaties in antraciet, gecombineerd met limoenkleurige poloshirts zorgen voor een harmonieus en mooi geheel. Op de jassen werd bovendien het logo van het timmermansbedrijf geborduurd.

 • Minder last voor iedereen

  De medewerkers hoeven hun werkkleding niet meer zelf te wassen en hebben dag na dag een schone, comfortabele en robuuste werkoutfit ter beschikking.

 • Voordelig huursysteem

  Florian Röthinger en zijn vrouw kozen ook omwille van financiële redenen voor MEWA. De beroepskleding van MEWA wordt gehuurd. Ophalen, afleveren, wassen en vervangen zijn inbegrepen in de service.

Het timmermansbedrijf Röthinger in Rottau in het Duitse Oberbayern biedt gespecialiseerde houtconstructies van iedere aard, van nieuwbouw tot dakconstructies en houten terrassen. Dit werk vereist fingerspitzengefuhl, kracht en inzet. Dan moet natuurlijk ook de werkkleding tot in de puntjes verzorgd zijn. In de MEWA-collectie DYNAMIC® CONSTRUCT vond het bedrijf de perfecte oplossing. Deze werd ontwikkeld voor ambachtslieden met hoge eisen, die dagelijks vol engagement aan de slag zijn.

 

Wij hebben absoluut de juiste keuze gemaakt. De outfits zijn tegen alles bestand, ze zien er goed uit en wij hoeven nergens meer aan te denken. Iedereen is altijd goed gekleed en financieel is het ook voordelig. Voor ons is MEWA DYNAMIC® CONSTRUCT in full-service de perfecte oplossing.
Sandra Röthinger

De keuze voor de beroepskleding van MEWA in full-service werd genomen in 2017. De oude werkkleding was versleten en daarom was er nieuwe nodig. MEWA staat voor hoge kwaliteit en het grootste voordeel is de full-service. „Dat sprak ons aan, ook omdat dit past in onze eigen bedrijfsfilosofie die eveneens gebaseerd is op maximale kwaliteit. Ook op het vlak van pasvorm en design heeft het aanbod van MEWA ons het meest overtuigd”, aldus Sandra Röthinger.Kleding voor ambachtslieden met hoge eisen - wassen inbegrepen

De verwachtingen worden helemaal ingelost. „Wij zijn happy en de medewerkers zijn het ook”, vertelt Sandra Röthinger. De kwaliteit van de kleding is top: comfortabel, robuust, extreem functioneel en toch stijlvol. De medewerkers van het timmermansbedrijf Röthinger genieten van het comfort en zijn heel dankbaar omdat ze worden ontlast. Ze hoeven nergens meer aan te denken, hoeven hun werkkleding niet langer zelf te wassen en hebben altijd een bruikbare werkoutfit ter beschikking.

Altijd schone en geschikte kleding

Voor het bedrijf is het belangrijk om dag na dag schone en praktische werkkleding ter beschikking te hebben. Het team van het timmermansbedrijf moet namelijk altijd paraat staan. De professionals hebben het erg druk en alle werkzaamheden worden vakkundig en tijdig uitgevoerd: massief houten huizen, dakconstructies, parketvloeren, plafonds en nog veel meer. "Het zijn de details die beslissen over succes of mislukking", aldus Florian Röthinger. Hij heeft in zijn bedrijf twaalf medewerkers in dienst en voorziet elk jaar een stageplaats.

Voor de eerste pasbeurt met MEWA DYNAMIC® CONSTRUCT kwam er een adviseur van MEWA naar het timmermansbedrijf om verschillende outfits voor te stellen. Medewerkers konden de juiste maat kiezen en kregen vervolgens meerdere sets bestaande uit shirts, broeken, vesten en jassen. De vuile kleding wordt verzameld in de waszakken van MEWA, opgehaald door MEWA en schoon weer teruggebracht. Voor iedereen in het timmermansbedrijf is dat een enorme verlichting, want de werkkleding van de timmermannen wordt vanzelfsprekend sterk belast en snel vuil. Nu hoeft niemand zich nog zorgen te maken over vuile kleding. Het hele gegeven van de werkkleding is uitbesteed. Het team heeft altijd schone, gebruiksklare kleding. Dat is voor iedereen een enorme verbetering, zowel voor de leidinggevenden als voor de medewerkers. Wilt u meer informatie over het huren van beroepskleding van MEWA?

 

Timmermansbedrijf Röthinger

Het timmermansbedrijf Röthinger biedt de klanten de mogelijkheid om individuele constructies te bouwen van hout. Het aanbod omvat de bouw van houten huizen en dakconstructies, renovaties en binnenhuisafwerking. Dankzij de variabele modules en een creatieve samenwerking met de timmerman wordt er ingespeeld op de vraag naar een uniek woningdesign met een onmiskenbare eigen toets. De combinatie van traditioneel handwerk en nieuwe methodes garandeert de beste kwaliteit. Met een ultramoderne computerplanning en houtconstructie realiseert het timmermansbedrijf ook woninguitbreidingen en renovaties. Het familiebedrijf is gevestigd in Rottau in het Duitse Opper-Beieren en huurt momenteel werkkleding voor 9 medewerkers.


 
Meer informatie
R240.tif