Kundenreportage_Druckerei_Agensketterl_5.jpg

MEWA klantenreportage

MEWATEX® poetsdoek – 30 jaar een hulpmiddel bij Agensketterl

Druckerei agensketterl vertrouwt wat hygiëne betreft op poetsdoeken van MEWA

 • 30-jarige klantrelatie

  "We hebben de uitstekende samenwerking met MEWA voortgezet."

 • Servicegerichte klantenservice

  Goede wisselwerking met de MEWA klantenservice

 • Verantwoordelijkheid voor het milieu

  De poetsdoeken worden milieuvriendelijk gewassen en zijn herbruikbaar

 • Hoogwaardige, absorberende kwaliteit

  "Onze medewerkers zijn tevreden met de MEWATEX® poetsdoeken en geven ze 100% de voorkeur ten opzichte van alternatieve poetsdoeken van papier."

Informatie over het bedrijf:

Drukkerij agensketterl beschikt in Mauerbach over één van de modernste drukkerijen van Oostenrijk. Circa 85 competente medewerkers bedienen gerenommeerde klanten uit de reclame, industrie, handel en cultuur. In de eigen boekbinderij kunnen ook tal van drukkerijwerkzaamheden worden uitgevoerd. De in-house-uitgeverij biedt onder andere sprookjesboeken, kookboeken en schooltesten aan. Talrijke onderscheidingen, zoals onder andere de Golden Pixel Award 2010, de milieuprijs Hubertus 2008 en de Impactissimo voor de invloedrijkste poster 2006, wijzen op een succesvolle afdrukproductie.

 

Milieubescherming van A tot Z

De beste afdrukkwaliteit en servicegerichte klantenservice staan bij agensketterl voorop. Maar ook de verantwoorde omgang met het milieu is een belangrijk thema. Naast de PEFC- en FSC-certificering is het bedrijf ook bekroond met het Oostenrijkse milieulabel UZ24, wat wil zeggen dat het papier vervaardigd wordt uit duurzaam beheerde bossen uit Europa. Het is dus geen verrassing dat de gevestigde drukkerij blij is met poetsdoeken van MEWA, die milieuvriendelijk gewassen en hergebruikt kunnen worden.

Jarenlange MEWA poetsdoekklant

Al meer dan 30 jaar worden bij agensketterl de speciaal op de behoeften van drukkerijen afgestemde MEWA poetsdoeken voor het onderhoud van de machines gebruikt. "Toen agensketterl deze locatie overnam in 2005, werden de poetsdoeken van MEWA al gebruikt. "Wij hebben de uitstekende samenwerking met MEWA verder voortgezet", vertelt Herbert Hajek, manager van de afdrukafdeling bij drukkerij agensketterl. "Onze medewerkers zijn tevreden met de MEWATEX® poetsdoeken en geven ze 100% de voorkeur ten opzichte van alternatieve poetsdoeken van papier."

Goede samenwerking met de klantenservice

Met afgesproken regelmaat worden de doeken van MEWA opgehaald om te worden gewassen en weer fris gewassen geleverd. Meer dan 1.000 stuks worden tijdens de zesdaagse werkweek gebruikt. "Naast de hoogwaardige, absorberende kwaliteit overtuigt MEWA ons ook regelmatig met de goede klantenservice. Vooral in de dagelijkse werkzaamheden van een drukkerij moet het vaak snel gaan. Dan kan het wel eens voorkomen dat we de poetsdoeken die moeten worden opgehaald niet op het afgesproken tijdstip klaar hebben. Ook hier toont MEWA zich zeer coöperatief, en de samenwerking van onze mensen met het MEWA team werkt soepel", vertelt Hajek tevreden.