Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Voor flexibel gebruik: onderdelenreiniger op wielen

Een mobiele kwastwastafel is handig: gebruikers kunnen ze altijd naar de plek rollen waar ze nodig is. Gewoon de stekker in het stopcontact en aan het werk.


MEWA biedt twee verschillende modellen op wielen te huur aan.Iedere dag zijn er wel vuile machines en onderdelen schoon te maken, de ene keer aan die kant van het bedrijf, de volgende dag helemaal aan het andere eind van de productiehal. Dan is het handig om de met olie besmeurde, zware stukken niet het hele bedrijf door te moeten dragen, maar dat de onderdelenreinigers makkelijk ter plaatse gerold kan worden. Waar een stopcontact aanwezig is, kan je aan de slag. MEWA biedt de Bio-Circle onderdelenreiniger aan in twee maten, een mini- en een maxi-model. Het kleine model is erg wendbaar en heeft een draagkracht van 90 kg. Het grotere model heeft een draagkracht van 220 kg, is extra robuust en performant. Beide uitvoeringen zijn uitgerust met wielen.De MEWA Bio-Circle kwastwastafel reinigt met natuurlijke micro-organismen, is daardoor milieu- en huidvriendelijk en tegelijk erg efficiënt. De bediening is makkelijk en veilig: met de kwastdouche worden kleine machines, gereedschappen en onderdelen zacht en grondig schoongemaakt. In tegenstelling tot traditionele koudreinigers wordt hier gewerkt met een warme reinigingsvloeistof met een heerlijk appelaroma. MEWA stelt de onderdelenreiniger bij de klant in werking en staat in voor vakkundig onderhoud van het apparaat. Tot de service behoort ook het regelmatig aanvullen van de reinigingsvloeistof en het op afgesproken tijdstippen vervangen van de filter. Onderdelen die stuk gaan worden binnen 24 uur vervangen, zo is de Bio-Circle altijd klaar voor gebruik.


UW CONTACTPERSOON

Betty De Boeck

VPR Consult bvba

Jagersdreef 2

9100 Sint-Niklaas