Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Werkkleding in full-service testen met MEWA Slim

Voor degene die overwegen zijn werkkleding te huren bij een professionele textieldienstverlener, maar overtuigd wil worden van het verhuursysteem en de kwaliteit, is er nu MEWA SLIM. Met dit pakket kunnen bedrijven werkkleding én de service uitproberen, zonder enige verplichting nadien!MEWA SLIM is een goede instap in de MEWA-service voor werkkleding. Een aantrekkelijk introductieaanbod om te ontdekken hoe textielmanagement de werkdag daadwerkelijk kan verlichten. Twee collecties voor industrie en handwerk, tien producten en twaalf weken om te testen. Bedrijven kiezen het gewenste MEWA SLIM-pakket en klaar, de full-service van MEWA loopt!


Overtuigd? Dan kan MEWA SLIM eenvoudig worden omgezet in een vast contract met tal van extra opties na afloop of al tijdens de looptijd.Performance®: slim gezien!

Eén van de collecties die MEWA aanbiedt in haar SLIM-formule, is MEWA Performance®: robuuste werkkleding in een coole look met heel wat handige details. Met bijvoorbeeld verstevigingen in polyamide Cordura op cruciale plekken. Dit maakt de tweekleurige kledingstukken bestand tegen de belasting van intensief dagelijks gebruik. De vele functionele zakken voor diverse gereedschappen zijn nog zo’n slimme troef. Net als de reflecterende biezen, die niet alleen een modieuze twist geven, maar bevorderen bovendien de zichtbaarheid van de drager bij slecht weer of invallende duisternis. Knielend werk verrichten? Daarvoor zijn op de broek zakken voor kniebeschermers aangebracht.


MEWA Performance® is er in moderne kleurencombinaties, met basic zwart steevast als één van beide kleuren. De collectie omvat overalls, werkbroeken en -shorts, werkjassen en -vesten, en bretelbroeken.Full-service textielmanagement bij MEWA: wij leveren de werkkleding, halen ze na het dragen weer op, bezorgen ze na het wassen en, wanneer nodig, repareren of vervangen. Ook tijdens de testperiode met MEWA SLIM. Ook voor MEWA Performance®.UW CONTACTPERSOON

Betty De Boeck

VPR Consult bvba

Jagersdreef 2

9100 Sint-Niklaas