Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Met MEWA altijd goed gekleed de weg op!

Nederland is een land van vele talenten, ook op professioneel vlak. Op- en overslag en transport bijvoorbeeld zijn branches waarin we niet gewoon goed zijn, maar echt uitblinken. Chauffeurs in hun vrachtwagens en bestuurders van bestelwagens gaan iedere dag gepassioneerd aan de slag. MEWA Textielmanagement zorgt ervoor dat ze dat in alle comfort en veiligheid kunnen doen, met de gepaste werkkleding.Werkkleding huren, service inbegrepen!


Vrachtwagenbestuurders brengen uren door achter het stuur. Een ergonomische autostoel is dan absoluut onmisbaar, maar ook makkelijk zittende kleding draagt bij aan een comfortabele werkdag. Dat laatste geldt trouwens eveneens wanneer veelvuldig in- en uitgestapt moet worden om te laden en lossen. Om nog maar te zwijgen van de weg op moeten overdag en ’s nachts, van rijden door weer en wind. Nederland is immers niet alleen een transportland, maar helaas ook een land van regen en wind!MEWA biedt voortaan sinds begin 2017 ook in Nederland, naast herbruikbare poetsdoeken, de werkkleding in full-service. Dat zijn de ‘klassieke’ collecties zoals Twinstar, Trendline en Performance, maar onder andere ook signalisatiekleding waarmee chauffeurs gaan voor de ideale pasvorm en optimaal draagcomfort in combinatie met een uitstekende zichtbaarheid en weerbestendigheid. Alle werkkleding kan bovendien mooi aangevuld worden met MEWA Basics hoogwaardige polo’s en T-shirts.Transportbedrijven kiezen de collectie die het best past bij de branche waarin ze actief zijn, bij hun corporate look, … Wat de keuze ook is, de gepaste werkkleding wordt aangeleverd in de juiste hoeveelheid en maten, op afgesproken termijnen opgehaald om vakkundig te wassen, hersteld indien nodig en netjes op tijd weer bij de gebruiker gebracht, zelfs tot in de locker. Kledingmaat veranderd? Geen nood, MEWA doet de nodige aanpassingen.Werkkleding van MEWA is er voor alle sectoren. Ter aanvulling is er bovendien de catalogus ‘World Wide Work by MEWA’, voor een uitgebreid aanbod schoenen en handschoenen. Zo kunnen ook transporteurs dankzij MEWA Textielmanagement alle dagen in een schone, persoonlijke outfit de weg op!Meer over gepaste werkkleding bij MEWA:

www.mewa-service.nl/is-stijlvol

UW CONTACTPERSOON

Betty De Boeck

VPR Consult bvba

Jagersdreef 2

9100 Sint-Niklaas