Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Onderdelenreiniging

In de autowerkplaats, in het atelier of de productiehal, bij de metaalbewerking of in de drukkerij … Het is duidelijk, in dit verhaal is vuil de antagonist. Maar of het nu gaat om olie, smeervet, inkt, verf, spaanders of ander stof, MEWA Textil-Management bindt de strijd aan voor een schone werkplek. De protagonisten van dienst: herbruikbare poetsdoeken, opvangmatten en onderdelenreinigers.

Schone werkplek, hoofdstuk één

De herbruikbare poetsdoeken van MEWA houden het machinepark moeiteloos schoon. Van de robuuste MEWATEX met de meedogenloze absorptiekracht tot de zachte PROTEX voor het delicate reinigingswerk, de poetsdoeken van MEWA zijn een ecologisch en doeltreffend alternatief voor gescheurde lappen uit oude lakens en papieren wegwerpmateriaal. Een schone werkplek betekent meteen ook een schoon milieu, want de verzadigde poetsdoeken worden milieuvriendelijk gewassen en op tijd voor een volgend gebruik weer aangeleverd, zonder afvalzorgen voor de gebruiker!

Schone werkplek, hoofdstuk twee

Hetzelfde principe geldt voor de herbruikbare MULTITEX olie-opvangmatten van MEWA. Het volstaat één of meerdere handdoekformaat matten onder de machine, de auto of een werkbank te leggen. Geen zorgen meer om lekkende olie of andere smurrie op de werkvloer, per olie-opvangmat bedraagt het absorptievermogen zo’n drie liter vloeistof.

Schone werkplek, hoofdstuk drie

Het puntje op de “i” voor een schone werkplek, tot slot, is de Bio-Circle kwastwastafel. Draai- en stansstukken, diverse kleine onderdelen … met MEWA Bio-Circle gebeurt het duurzaam en efficiënt reinigen ervan op basis van water en natuurlijke micro-organismen. Ook hier geldt de systeemaanpak van MEWA, inclusief onderhoud, reinigingsvloeistof bijvullen en filters vervangen.

Meer over MEWA Textil-Management

Uw contactpersoon

Betty De Boeck

VPR Consult bvba

Jagersdreef 2

9100 Sint-Niklaas