Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Reinigingsdoeken

Hightech materialen maken in de industrie heel wat toepassingen mogelijk, zowel in de productie als bij de afwerking. Bij MEWA hebben enkele hightech producten de sprong op de arbeidsmarkt al jaren geleden gemaakt: MEWA PROTEX en MEWATEX ULTRA. Dit zijn herbruikbare, stoffen poetsdoeken voor de industrie, vervaardigd uit microvezelmateriaal en ideaal om gevoelige oppervlakken nagenoeg pluisvrij en veilig schoon te maken.

Poetsdoeken voor moeilijke oppervlakken

Aan stoffen poetsdoeken worden hoge eisen gesteld, speciaal daar, waar de behandeling van oppervlakken extra zacht en voorzichtig moet gebeuren. Het gebruik van hoogkwalitatieve herbruikbare poetsdoeken levert gegarandeerd voordeel op in:

  • de elektro- en elektronica-industrie
  • de machine- en instrumentenbouw
  • de kunststofverwerkende sector

Elke poetsdoek van MEWA verenigt immers alle in de praktijk vereiste kwaliteiten zoals robuustheid, absorptievermogen en levensduur. Het poetsdoeksysteem dekt dan ook verschillende toepassingsgebieden af.

De MEWA PROTEX® poetsdoeken bestaan uit speciaal behandelde microvezels, verwijderen betrouwbaar al het vuil, zijn nagenoeg pluisvrij en ideaal voor finishing en glans.

MEWATEX ULTRA®, samengesteld uit speciaal behandelde katoenvezels, is sterk absorberend, zo goed als pluisvrij en reinigt delicate oppervlakken extra zacht.

Doordacht systeem

Ook voor MEWA PROTEX® en MEWATEX ULTRA® geldt: met het doordachte full-service systeem voor herbruikbare poetsdoeken bespaart men op de aankoop van wegwerpmaterialen, worden opslag- en logistieke problemen opgelost en hoeft men zich zelf niet te bekommeren om verplichtingen op het vlak van milieubescherming en afvalverwerking.

MEWATEX ULTRA ontdekken

Meer weten over MEWA PROTEX

Uw contactpersoon

Betty De Boeck

VPR Consult bvba

Jagersdreef 2

9100 Sint-Niklaas