Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Reinigingsdoeken

Frequente, grondige controles en onderhoud van vliegtuigen zijn essentieel om de toestellen in optimale conditie te houden. Daarmee wordt ook een onmisbare bijdrage geleverd aan de veiligheid van piloten, crews en passagiers. Onderhoudstechnici kennen de vliegtuigen door en door én weten welke krachten ze moeten doorstaan. Elk van de grofweg 30.000 verschillende onderdelen die een vliegtuig telt - van het landingsgestel tot de allerkleinste schroef - moet in onberispelijke staat zijn. Natuurlijk beschikken de gespecialiseerde technici over de meest geavanceerde apparatuur, maar ook hun poetsdoeken, olieopvangmatten en kwastwastafels van MEWA liggen altijd voor het grijpen.

Textielmanagement met systeem

De poetsdoeken van MEWA zijn herbruikbaar, bijzonder absorberend en altijd klaar voor de job.

Dat heeft alles te maken met de full-service die de dienstverlener aanbiedt voor onder meer: poetsdoeken, olieopvangmatten en kwastwastafels voor onderdelenreiniging. Ook die laatste twee zijn trouwens geschikt voor gebruik in de veeleisende omstandigheden van de reusachtige onderhoudsloodsen op luchthavens. Denk bijvoorbeeld aan taken als:

  • het smeren van onderdelen,
  • het draineren van brandstofleidingen,
  • het checken en onderhouden van hydraulische en pneumatische systemen,
  • het aanbrengen van producten voor corrosiepreventie,
  • de inspectie op algemene slijtage.

Jobs waarbij steevast vetten, oliën en vloeistoffen komen kijken. Hier werpt het MEWA Textielmanagement gegarandeerd zijn vruchten af. Steeds voldoende poetsdoeken bij de hand om onderdelen schoon te maken. Olieopvangmatten, klaar om druipende oliën onder de vliegtuigen op te vangen én tegelijk de vloer te beschermen tegen glibberige vlekken en vervuiling. Dan is er nog de Bio-Circle kwastwastafel - ook door MEWA aangeboden in full-service, inclusief onderhoud en aanvulling van ecologische reinigingsvloeistof - verkrijgbaar in twee formaten voor het efficiënt en duurzaam schoonmaken van kleine tot middelgrote onderdelen.

Meer over MEWA poetsdoeken

Meer over MEWA olieopvangmatten

Meer over MEWA onderdelenreiniging

Uw contactpersoon

Betty De Boeck

VPR Consult bvba

Jagersdreef 2

9100 Sint-Niklaas