Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

MEWA BIO-CIRCLE: Onderdelenreiniger met Full-Service en Appelgeur

De MEWA Bio-Circle onderdelenreiniger op zich aan u voorstellen hoeven we niet meer te doen. Dat de milieuvriendelijke onderdelenreiniger een onberispelijk reinigingsresultaat oplevert, makkelijk is in gebruik én bestaat in zowel een robuuste Maxi-versie als een flexibel Mini-model, weet u ongetwijfeld al. Daarom hebben we het vandaag over de Bio-Circle onderdelenreiniger als onderdeel van het MEWA full-servicesysteem en over de MEWA Bio-Circle Liquid.


Met de geur van groene appels

De MEWA Bio-Circle Liquid is een natuurlijke, efficiënte en gifvrije reinigingsvloeistof. Ze zorgt voor een snelle, grondige en veilige verwijdering van vetten en oliën op onderdelen in RVS, staal, aluminium en gekleurde metalen. De vloeistof bevat geen oplosmiddelen - en veroorzaakt dus geen VOC-emissies - maar werkt op basis van natuurlijke micro-organismen. Deze breken duurzaam diverse soorten oliën af, lichten vetten, snijkoelmiddelen, anti-corrosiewas en andere vuilpartikels.


Een natuurlijke reiniging … Bij de MEWA Bio-Circle Liquid gaat dat gepaard met een aangenaam, discreet aroma van groene appelen. Vraag vandaag nog de nieuwe MEWA Bio-Circle brochure aan en ervaar zelf het heerlijke appel-aroma!


Met allround-service

Na levering van de MEWA Bio-Circle komt een servicemedewerker ter plaatse en legt gebruik en werking van de onderdelenreiniger uit. Maar daar blijft het niet bij. Tot de allround-service van de MEWA Bio-Circle behoort het bijvullen van de reinigingsvloeistof, het vervangen van de filters en van slijtageonderdelen en het complete technische onderhoud, inclusief eventuele reparaties.

Uw contactpersoon

Betty De Boeck

VPR Consult bvba

Jagersdreef 2

9100 Sint-Niklaas