Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Als het zacht moet zijn MEWATEX ULTRA EN MEWA PROTEX KLAREN DE KLUS

Allemaal goed en wel, die poetsdoeken van MEWA. Ze zijn sterk, slijtvast en hebben een groot absorptievermogen. MEWATEX®, zegt u? Prima, maar hoe je hem ook draait of keert, het blijft een doek. Een lap voor het vuile werk. Hoe bedoelt u, zeg nooit zomaar lap tegen een poetsdoek van MEWA?

Poetsdoeken voor delicate karweien

Voor het oppoetsen van het koetswerk van alle wagens in de autowerkplaats en in de showroom van de autodealer bijvoorbeeld. Daarvoor is de MEWATEX® Ultra het beste geschikt. Een fijne, nagenoeg pluisvrije, poetsdoek die delicate oppervlakken superzacht reinigt en polijst. Ideaal dus om elke auto te laten glanzen.

Poetsdoeken voor minutieuze taken

Denk bijvoorbeeld aan de vaak zeer gevoelige oppervlakken in de hydraulica of de elektrotechniek die veilig gereinigd moeten worden. Als het om de allerhoogste eisen gaat op het vlak van precisie en zuiverheid, dan is het 100% pluisvrije microvezelmateriaal van de MEWA Protex® dé oplossing voor de job.

Dus ja, poetsdoeken van MEWA zijn sterk, slijtvast en absorberen uitstekend … ook als het zacht moet zijn.
MEWATEX® Ultra en MEWA Protex® zijn herbruikbaar en maken deel uit van het full-service textielmanagementsysteem van MEWA. De verzadigde poetsdoeken worden bij MEWA milieuvriendelijk gewassen en op tijd voor een volgend gebruik weer aangeleverd.

Uw contactpersoon

Betty De Boeck

VPR Consult bvba

Jagersdreef 2

9100 Sint-Niklaas