Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

sb10069719aq-001.jpg

MEWA Pers

Actuele persberichten

Persruimte

 • Servicekleidung

  Textielsharing biedt heel wat voordelen voor de horeca

  Netjes verzorgde en hygiënisch onberispelijke werkkleding is onmisbaar in de horeca. De uitrusting van het personeel is een soort stoffen visitekaartje. Bovendien kan kleding het gastronomische concept extra in de verf zetten, kwaliteit uitstralen en mee bijdragen aan een positief totaalbeeld - of net niet. Heiko Mackert, directeur Producten en Verenigingen bij MEWA, legt uit waarom MEWA textielsharing zo interessant is voor de horeca.
  Naar het bericht
 • Arbeitskleidung

  Textielserviceverlener MEWA ontwikkelt zelf eigentijdse werkkleding

  Knielen, tillen, klauteren – arbeiders moeten vrij kunnen bewegen en hun hele lichaam ongehinderd kunnen gebruiken. De werkkleding moet al die bewegingen volgen, want niemand vindt het prettig wanneer te strakke mouwen hinderen bij het grijpen of wanneer het hemd uit de broek schiet, telkens wanneer je omhoog reikt.

  Naar het bericht
 • Hitzeschutz- und Flammschutzkleidung

  MEWA beschermt tegen hitte, straling en vonken

  Lassers hebben speciale, beschermende kleding nodig. Maar iemand die slechts af en toe moet lassen, heeft uiteraard een andere uitrusting nodig dan iemand die regelmatig of zelfs voortdurend laswerkzaamheden uitvoert. Om aan alle verschillende vereisten te voldoen, heeft textieldienstverlener MEWA nieuwe lasbeschermingskleding ontwikkeld in drie varianten. Bovendien combineren de nieuwe lijnen van de MEWA Dynamic-collectie bewegingsvrijheid, draagcomfort en fraai design.


  Naar het bericht
 • Wetterschutzkleidung - Multiwear

  Werkkleding voor herfst en winter

  Werken in de regen of in een tochtige werkplaats kan je snel ziek maken. Om dit risico te voorkomen, moeten werkgevers hun werknemers werkkleding aanbieden die beschermt tegen de kou. Silvia Mertens, productmanager bij MEWA en afgestudeerd ingenieur in kledingtechnologie, adviseert om voor lagen te kiezen. "Werkkleding is ontworpen als de lagen van een ui. Iedere laag vervult hierbij een specifieke functie.  De ademende en vochtregulerende onderkleding wordt aangevuld met kleding die de warmte vasthoudt en tenslotte met een externe bescherming tegen wind en vocht. Op deze manier kan men verschillende kledingstukken flexibel combineren afhankelijk van de temperatuur van waar men zich in bevindt: tijdens overgangen tussen werf en werfcontainer, of in het geval van hevig zweten bij intensief werk. »


  Naar het bericht

Uw contactpersoon

Betty De Boeck

VPR Consult bvba

Jagersdreef 2

9100 Sint-Niklaas