Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

sb10069719aq-001.jpg

MEWA Pers

Actuele persberichten

Persruimte

 • Teilereiniger

  Voor flexibel gebruik: onderdelenreiniger op wielen

  Een mobiele kwastwastafel is handig: gebruikers kunnen ze altijd naar de plek rollen waar ze nodig is. Gewoon de stekker in het stopcontact en aan het werk.


  MEWA biedt twee verschillende modellen op wielen te huur aan.

  Naar het bericht
 • Arbeitskleidung

  Werkkleding in full-service voor vrouwen op de werf

  Steeds meer vrouwen oefenen een vak uit dat lang als typisch mannelijk werd beschouwd. Ze hebben dan ook dezelfde functionele werkkleding nodig als hun mannelijke collega’s, alleen in andere maten en met een passende snit. MEWA, aanbieder van werkkleding in een full-service huursysteem, reageert op deze marktbehoefte met de lancering van een nieuwe functionele collectie MEWA Dynamic voor dames.

  Naar het bericht
 • Arbeitskleidung

  Dynamic: werkkleding van MEWA voor bouw en industrie

  MEWA presenteert haar zelf ontwikkelde werkkleding voor medewerkers in bouw en industrie. MEWA Dynamic biedt extreme bewegingsvrijheid, kan tegen een stootje en heeft een moderne stoere uitstraling.

  Naar het bericht
 • Schmutzfangmatten

  Robuuste borstelmatten tegen modder en vuil

  De winter brengt regen, modder en sneeuw. Om te voorkomen dat al deze vuiligheid wordt verspreid over het hele bedrijf, biedt MEWA robuuste borstelmatten – ideaal om in deze natte periode je voeten te vegen.

  Naar het bericht

Uw contactpersoon

Betty De Boeck

Telefoon: +32 3 7779717

VPR Consult bvba

Jagersdreef 2

9100 Sint-Niklaas