Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

sb10069719aq-001.jpg

MEWA Pers

Actuele persberichten

Persruimte

 • Berufskleidung

  Doeltreffend gewapend tegen olie en lekkages

  Als bescherming tegen lekkende oliën ontwikkelde textieldienstverlener MEWA een efficiënte oplossing. De opvangmat Multitex neemt alle vloeistoffen op en zorgt voor een veilige, schone werkplek. In vergelijking met alternatieve methodes biedt MEWA Multitex tal van voordelen.

  Naar het bericht
 • _Z__0042.tif

  De feiten op een rijtje: wat kan een biologische onderdelenreiniger?

  Voor de milieuvriendelijke reiniging van onderdelen worden kwastwastafels aangeboden die reinigen op biologische basis. In welke gevallen zijn deze onderdelenreinigers bijzonder goed geschikt? Wat kunnen ze? En wat niet?

  Naar het bericht
 • _Z__3055.tif

  Werkkleding in full-service testen met MEWA Slim

  Voor degene die overwegen zijn werkkleding te huren bij een professionele textieldienstverlener, maar overtuigd wil worden van het verhuursysteem en de kwaliteit, is er nu MEWA SLIM. Met dit pakket kunnen bedrijven werkkleding én de service uitproberen, zonder enige verplichting nadien!

  Naar het bericht
 • Berufskleidung

  Met weerbestendige jassen van MEWA optimaal beschermd de herfst in

  Helemaal afgestemd op herfst en winter biedt MEWA outdoorjassen aan die beschermen tegen weer en wind. Softshell-, fleece- en winterjassen: een assortiment om te huren.

  Naar het bericht

Uw contactpersoon

Betty De Boeck

Telefoon: +32 3 7779717

VPR Consult bvba

Jagersdreef 2

9100 Sint-Niklaas