Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Berufskleidung

MEWA News

Werkkleding DYNAMIC - nieuwe bretelbroeken

Nieuwe bretelbroek completeert de werkkleding DYNAMIC

Onze sportieve collectie DYNAMIC is beschikbaar voor industrie en ambacht. Afgestemd op de behoeften van verschillende beroepen biedt de werkkleding naast een ergonomische pasvorm vooral maximale bewegingsvrijheid. 

Na de succesvolle start van onze trendy arbeidskleding DYNAMIC wordt de collectie verder uitgebreid. We beginnen met een bretelbroek, die het assortiment completeert. Andere artikelen zoals korte werkbroeken en vesten zullen spoedig volgen.

In de film "MEWA Dynamic in de belastbaarheidstest" kunt u zich ervan overtuigen dat de kleding zijn beloftes waar maakt. Einde van de werktijd op de bouwplaats. Eigenlijk zouden het personeel naar huis kunnen gaan. Maar er ligt een bal. En er ontstaat een spannend spel, een achtervolging door het parcours met halsbrekende sprongen. De werknemers dragen natuurlijk allemaal Dynamic – de ultieme belastbaarheidstest voor beroepskleding van MEWA. 

Op onze website staat alle productinformatie over de werkkleding. De twee versies DYNAMIC Construct voor ambachtslieden en DYNAMIC Industry voor productiemedewerkers worden met alle functionele details en in alle kleuren gepresenteerd. We blijven de collectie ontwikkelen - gewoon heel dynamisch.

De nieuwe bretelbroeken in detail