Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

_Z__4495.tif

Mensen. Waarden. MEWA.

Verantwoordelijkheid bij MEWA.

Geleefde verantwoordelijkheid maakt ons sterk

  • Gezond werken

    Wij stellen alles in het werk voor de gezondheid van onze medewerkers.

  • Milieu respecteren

    Wij werden meermaals bekroond voor ons engagement op het vlak van milieu.

  • Mogelijkheden creëren

    Wij steunen individuen en bieden diverse perspectieven.

De mensen bij ons bouwen een team dat bestaat uit verschillende persoonlijkheden – met elk een eigen verhaal. Diversiteit helpt MEWA vooruit.

Wij engageren ons in 44 vestigingen in Europa. Daarbij geloven wij in een actieve uitwisseling van onze collega's. Elke medewerker en medewerkster beschouwen wij als een individu. Geslacht, leeftijd, religie, culturele afkomst of handicap zijn voor ons geen maatstaven - voor ons telt alleen de mens met zijn karakter en vaardigheden. Bij MEWA waarderen wij de gemeenschap tussen de medewerkers, waarin wij respect en aanzien tonen.

Deze houding leidt tot diversiteit en dat hebben wij nodig. MEWA is een onderneming met heel veel facetten: In onze verschillende vestigingen ontmoeten totaal verschillende beroepsgroepen elkaar. Elk beroep heeft een ander talent nodig en elke taak een eigen hoofd. Wij hebben niet alleen oplossingen nodig die ons vooruithelpen, maar ook mensen die zelfstandig denken en samen handelen.