Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Header_Wir haben viel vor_2018-07-10_NL.jpg

Mensen. Waarden. MEWA

Waarom MEWA?

Wij leveren de bouwstenen voor uw carrière

U wilt uw persoonlijke sterke punten inzetten bij een onderneming dat zowel waarde- als groeigericht is? U wilt dat uw werkplek u veel zekerheid en aantrekkelijke ontwikkelingsmogelijkheden biedt? Dan heten wij u bij MEWA van harte welkom! 

Marktleider met traditie en toekomst

Als familiebedrijf met een lange geschiedenis en duurzame toekomstperspectieven streven wij zelfbewust naar nieuwe technologieën, producten en successen. De boeiende mogelijkheden van digitalisering en globalisering benutten, producten en procestechnologieën voortdurend doorontwikkelen en daarbij altijd weer nieuwe normen voor kwaliteit en milieu bepalen, was en blijft een centraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie.

Natuurlijk verheugen wij ons op elke sollicitatie van alle mensen, ongeacht geslacht, afkomst, seksuele voorkeur en religie. Ten behoeve van de leesbaarheid gebruiken wij in de tekst van het carrièregedeelte uitsluitend de mannelijke vorm.

Onze ongeveer 5200 medewerkers zetten zich met veel toewijding in voor het doel de positie van MEWA als Europa's toonaangevende dienstverlener op het gebied van textielmanagement consequent uit te breiden. Hier vindt u de vacatures in een oogopslag:

 • Fotolia_169882410_XXL.jpg

  Waarom bij ons starten met uw carrière het waard is

  Uw toekomst bij MEWA

 • Fotolia_198328568_XL.jpg

  Wij effenen het pad naar de carrière die bij u past

  De start van uw carrière bij MEWA

De start van uw carrière bij MEWA

 • _DSC6259.tif

  Wij effenen het pad naar de carrière die bij u past

  Toegewijde routinier

 • _Z__2772.tif

  U wilt een keer iets nieuws proberen?

  Moedige zijinstromers

 • _Z__2334.tif

  Beroepsstarter