Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Fotolia_198328568_XL.jpg

Mensen. Waarden. MEWA

De start van uw carrière bij MEWA

Wij effenen het pad naar de carrière die bij u past

 • Wij leven onze waarden

 • Wij bieden zekerheid en perspectief

 • Wij zijn kansengever

Of u nu scholier, student, professional met beroepservaring of zijinstromer bent – bij ons vindt u altijd het optimale beginpunt. Een duidelijke visie ... een prettige werksfeer. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de mensen in onze onderneming en bieden hun de kans het beste uit zichzelf te halen. Verantwoordelijkheid is één van onze zeven fundamentele waarden die wij dagelijks actief toepassen. Iedereen die onze waarden deelt, heten we graag welkom in ons team.

Verantwoordelijkheid is één van onze zeven fundamentele waarden die wij dagelijks toepassen. Als u kiest voor onze op waarde gebaseerde onderneming, vinden we dat leuk!

Verdere mogelijkheden om bij MEWA te beginnen

 • _DSC6259.tif

  Toegewijde routinier

  U beschikt over meerjarige beroepservaring en interesseert zich voor een nieuwe uitdaging bij MEWA? Onze activiteiten zijn heel divers en bieden een ruim aanbod aan mogelijkheden.


 • _Z__2772.tif

  Moedige zijinstromers

  Er zijn genoeg redenen om de beroepsmatige resetknop in te drukken. Wat uw motivatie ook is: MEWA staat open voor sollicitanten met ervaring uit andere branches.

 • _Z__2334.tif

  Beroepsstarter

  U hebt uw studie of opleiding afgerond en bent op zoek naar een werkgever die u met uw start in het beroepsleven boeiende perspectieven biedt? Dan bent u bij MEWA aan het juiste adres.