Arbeitskleidung

MEWA fleece-jassen

Zacht, warm, modern - de “feel-good” jas voor werkzaamheden buiten

Behaaglijke jas op koele werkdagen – MEWA fleece-jassen

Wie vaak buiten op pad is, weet dat er nauwelijks een outdoor-activiteit is waarin fleece-jassen niet heel hoog scoren.

Daarvoor zorgen de vele positieve eigenschappen. Zo houdt fleece lekker warm, waardoor het op elk moment van het jaar kan worden gebruikt. Of het nu gaat om een koele dag in de lente, zomer of herfst en natuurlijk in de winter onder een werkjack - fleece-jassen overtuigen als echte all-rounders en zijn al heel lang een vast basisonderdeel in de wereld van de werkkleding.

Het bijzondere: De stof voelt heel zacht aan op de huid en droogt in een mum van tijd. Daarnaast is fleece vochtwerend en zuigt de stof het water niet op. Daardoor kan het werkjack zelfs na een regenbui direct weer worden gebruikt. Omdat fleece is zeer goed ademt, is het ook heel comfortabel om te dragen.

Fleece-jassen vervullen hun functie niet alleen op het werk, maar ook in de vrije tijd. Ze zien er gewoon altijd goed en sportief uit.

De fleece-werkjassen uit onze collecties ontvangt u in een praktische huurovereenkomst. Op basis daarvan halen, brengen, wassen en behandelen we de jassen automatisch. En mocht er iets kapot gaan, dan repareren we de jas vakkundig of vervangen hem.

Werkkleding te huur - nu testen!

Ontdek hoeveel de textielverhuurservice van MEWA uw dagelijkse werkdag vergemakkelijkt. Daarvoor stellen we u één van onze favoriete werkkledingscollecties 3 maanden lang tegen kennismakingsvoorwaarden tot uw beschikking.