Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Persoonlijke beschermingsmiddelen Persoonlijke beschermingsmiddelen

De missie voor uw veiligheid De missie voor uw veiligheid

psa_header-img_1920_v2.jpg

Persoonlijke beschermingsmiddelen Persoonlijke beschermingsmiddelen

De missie voor uw veiligheid De missie voor uw veiligheid

Onze missies

Voor PBM is het scala aan mogelijke gevaren extreem groot. Om iedere medewerker optimaal te beschermen, verhuurt MEWA gespecialiseerde beschermende kleding voor elke toepassing. Daar kunt u op vertrouwen!

weetjes over dit thema 

Omdat veiligheid teamwork is

Agenten

Onze medewerkers van de buitendienst zijn competent, betrouwbaar en prettig in de omgang en altijd paraat om u te beschermen. Uw veiligheid is hun missie en zij zijn de competente contactpersonen voor alle vragen over persoonlijke beschermingsmiddelen. 

       

Binnendienst

Individueel advies op basis van betrouwbare expertise - wat u ook wenst: De servicemedewerkers van MEWA gaan voor onze klanten door het vuur. Zij weten waar ze de juiste uitrusting kunnen vinden.

 

Ontwikkelaars

Op de ontwikkelingsafdeling van MEWA worden de extreme eisen van het dagelijks werk gecombineerd met wetenschappelijke inzichten en dat levert producten op die in de praktijk doen wat ze beloven.

Dummy

Vuur, elektrische schokken en zuurbaden: onze dummy's doorstaan de zwaarste beproevingen met een stalen gezicht. De kandidaten ondergaan strenge tests om aantonen wie alles in huis heeft om PBM-dummy te worden en wie beter etalagepopje kan worden. Solliciteer nu!

Meervoudige bescherming - Actie multitalent

07
Beschermende kleding

Meervoudige bescherming - Actie multitalent

Meer informatie over de missie