Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Schutzkleidung

WIJ FIKSEN HET

De meest robuuste poetsdoek op de markt

Gegarandeerd schoon - in de praktische full-service van MEWA

 • Tijd en kosten besparen

  Uitgebreide full-service uit één hand

 • Betrouwbare service

  Stipte levering en veilig transport

 • Bescherming van milieu en natuurlijke middelen

  Duurzaam, erkend en bekroond

Poetsdoeken hebben maar één taak: machines, apparatuur en werkplekken betrouwbaar schoonmaken. En om u geen zorgen hoeven te maken over nieuwe aanvoer of de verwijdering van uw poetsdoeken is er een praktische oplossing: een huurovereenkomst voor poetsdoeken.MEWA-textielmanagement is uw robuuste partner als het gaat om de professionele huur van werkkleding en bedrijfstextiel. En dat is nog niet alles: De professionele huur is voor ons meer dan een service. Het is een goed doordacht management- en servicesysteem, dat u op alle gebieden veiligheid biedt en kostbare tijd bespaart.Wat we doen, doen we goed. Daarom hechten wij veel belang aan de bescherming van het milieu, duurzaamheid en gecertificeerde veiligheid. En wel in al onze sectoren en producten.

Beste kwaliteit en gecertificeerde veiligheid

Kwaliteit is een standaard waarop we al onze prestaties afstemmen. Altijd in de teststand en er altijd mee bezig om verbeteringsmogelijkheden te zoeken - en ook te vinden. Zichtbaar wordt deze hoge kwaliteitseis aan de ene kant door onze onderscheidingen als "Wereldmarktleider" en "Merk van de eeuw" en aan de andere kant door de vele certificeringen. Deze garanderen u een uitstekende service, een verantwoordelijke omgang met milieu en natuurlijke middelen en producten, die voldoen aan alle geldende voorschriften en normen.

Onze poetsdoeken hebben een "Kwaliteit - Made in Germany". Dat betekent dat we alle doeken zelf weven in onze eigen weverij. Wanneer een poetsdoek in de servicecyclus is opgenomen, dan doorloopt deze na elke was- en droogbeurt een kwaliteitscontrole van meerdere fases. Alleen als hij perfect in orde is, wordt de doek opnieuw uitgeleverd. Anders wordt hij automatisch vervangen door een nieuw exemplaar. Bovendien is ons MEWA-poetsdoeksysteem gecertificeerd conform DIN EN ISO 9001 en 14001.

Deskundig advies
wmd_landingpage_siegel_neu_weiss_grau.png

Het MEWA-servicesysteem voor poetsdoeken

 • kreislauf_putztuecher_4_1200x1200.png
  Controleren & vervangen
 • kreislauf_putztuecher_3_1200x1200.png
  Wassen & drogen
 • kreislauf_putztuecher_2_1200x1200.png
  Verzamelen & ophalen
 • kreislauf_putztuecher_1_1200x1200.png
  Vegen & opslaan
 • kreislauf_putztuecher_2_1200x1200.png
  Leveren
Meer informatie