Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Arbeitskleidung

WIJ FIKSEN HET

Hard werken en er toch goed uitzien

Passende kleding voor elke branche - in de MEWA full-service

 • Tijd en kosten besparen

  Uitgebreide full-service uit één hand

 • Betrouwbare service

  Stipte levering en veilig transport

 • 1 miljoen mensen dragen MEWA

  Onze beroepskleding ziet men overal

Stof en vuil horen gewoon bij ambachtelijk werk. Met het MEWA-systeem is dat geen probleem, want we zullen ervoor zorgen dat uw werkkleding er altijd schoon en verzorgd uitziet. Het maakt niet uit in welke branche u werkt.MEWA-textielmanagement is uw solide partner als het gaat om het huren van professionele werkkleding. En dat is nog niet alles: De professionele huur is voor ons meer dan een service. Het is een goed doordacht managementsysteem, dat u op alle gebieden veiligheid biedt.Natuurlijk zijn alle collecties individueel aanpasbaar. Of het nu gaat om een bedrijfslogo of naamplaatje van uw medewerkers - spreek met ons over een uniforme huisstijl.

Huren – Kopen – Dragen

We kleden u met passende beroeps- en beschermende kleding, zorgen met poetsdoeken, olieopvang- en vloermatten voor netheid in het bedrijf en zorgen ervoor dat sanitaire ruimtes een ​​hygiënische uitstraling hebben - alles in de praktische full-service.


Daarnaast bieden we hoogwaardige merkproducten voor arbeidsveiligheid, die u als aanvulling op MEWA-service rechtstreeks kunt kopen bij WORLD WIDE WORK by MEWA.Zo krijgt u bij MEWA alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse werkzaamheden – uit één hand, met de hoogste kwaliteit en tegen gunstige voorwaarden.

Deskundig advies
wmd_landingpage_miekautra_grau_NL.jpg

Het MEWA-servicesysteem voor werkkleding

 • kreislauf_berufsbekleidung_4_1200x1200.png
  Repareren & vervangen
 • kreislauf_berufsbekleidung_3_1200x1200.png
  Behandelen & drogen
 • kreislauf_berufsbekleidung_5_1200x1200.png
  Verzamelen & ophalen
 • kreislauf_berufsbekleidung_1_1200x1200.png
  Aantrekken & je goed voelen
 • kreislauf_berufsbekleidung_5_1200x1200.png
  Leveren & sorteren.
Meer informatie