Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Servicekleidung - Classicline S

MEWA voor de detailhandel

Bij een succesvolle verkoop hoort een professioneel optreden

Servicekleding die vertrouwen wekt - MEWA voor de detailhandel

  • Werkkleding te huur

    Comfortabele servicekleding en modieuze zakelijke kleding voor de detailhandel vindt u bij MEWA in een praktische huurovereenkomst.

  • Persoonlijke klantenservice

    Een persoonlijke klantenservice en een deskundige servicechauffeur in uw regio zijn natuurlijk onderdeel van onze service.

  • Praktische kastservice

    De optionele linnenkastservice van MEWA is de perfecte organisatiehulp, afgestemd op uw personeelsbestand.

De factor welbevinden van uw medewerkers begint met goed uitziende werkkleding. Van verkoop en service via het magazijn tot aan het kantoor geldt: Uniforme, verzorgde kleding motiveert uw medewerkers en komt bij de klant over als professioneel en deskundig.

Of het nu gaat om een consumenten-elektronicawinkel, bouwmarkt, meubelzaak, drogisterij of groothandel - net zo gevarieerd als de handelssectoren, zo gevarieerd zijn de taken van de individuele werknemers en daarmee ook de behoefte aan bijpassende beroepskleding.

Als jarenlange textielmanagement-partner van de detailhandel hebben we voor u een uitgebreid assortiment aan representatieve beroepskleding in een praktische huurovereenkomst. Modieuze pasvormen, hoog draagcomfort en een uitgebreide kleurenselectie zullen ervoor zorgen dat u en uw medewerkers er goed uitzien. Of het nu gaat om klassiek of modern - met de MEWA full-service hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken. Wij voorzien uw medewerkers van kleding in overeenstemming met behoefte en taken en halen, brengen, wassen, behandelen en vervangen de kleding indien dat nodig is op punctuele en betrouwbare wijze, zodat uw medewerkers altijd goed gekleed gaan.

Bij MEWA Merkenshop vindt u een omvangrijk koopassortiment met persoonlijke beschermingsmiddelen en toebehoren voor de detailhandel evenals aantrekkelijke accessoires.

Businesskleidung

MEWA Hemden- & Blusenservice: Jederzeit ein frisches Hemd im Schrank

Ob Business, Handel oder Gastronomie – zum seriösen und professionellen Auftritt gehört ein frisches gebügeltes Hemd oder eine saubere glatte Bluse. 

Damit nicht Sie sich um das Waschen und Bügeln kümmern müssen, bietet MEWA den Hemden- und Blusenservice an. Ihre Mitarbeiter haben somit jederzeit ein frisch gewaschenes und geglättetes Hemd zur Hand und das in vielen ansprechenden Farben und Designs.