Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Warnschutzkleidung - Security

MEWA voor openbare instellingen.

Werkkleding voor werkzaamheden in openbare instellingen

Uw partner voor openbare instellingen - MEWA- textielservice

  • Gecertificeerde bescherming

    Onze hogezichtbaarheidskleding in een praktische huurovereenkomst voldoet aan alle normen en eisen. Daarnaast ziet het er ook nog goed uit en biedt het maximale bescherming.

  • Persoonlijke klantenservice

    Een persoonlijke klantenservice en een deskundige servicechauffeur in uw regio zijn natuurlijk onderdeel van onze service.

  • Een kwestie van vertrouwen

    Meer dan 1 miljoen mensen dragen dagelijks werkkleding van MEWA. Een ruime ervaring waarop u kunt bouwen.

De activiteiten in de publieke sector zijn zeer gevarieerd. Afhankelijk van uw werkterrein is passende werkkleding vereist. Of u nu buiten werkt en daardoor hoge zichtbaarheids- en signaalkleding voor een goede zichtbaarheid bij weinig licht nodig heeft of wanneer u binnen bent en veel waarde hecht aan bewegingsvrijheid in uw werkkleding - MEWA heeft voor u de passende oplossing. In een praktische huurovereenkomst, in een betrouwbare service.Bij onze zichtbaarheidskleding kunt u er zeker van zijn dat zowel de normen van EN ISO 20471, als de regels van het wegenverkeersreglement op betrouwbare wijze worden nageleefd. En niet alleen de eerste dagen, maar ook na elke wasbeurt.Vertrouw op onze tientallen jaren ervaring en huur uw werkkleding bij de professional. In het MEWA-systeem profiteert u van een uitgebreide service. Brengen, halen en onderhouden is inbegrepen. En: Na elke wasbeurt controleren we de goede werking en testen we knopen, ritsen en zakken. Als de functionaliteit van een kledingstuk achteruit is gegaan, wordt het op betrouwbare wijze vervangen.In ons enorme aanbod van WORLD WIDE WORK by MEWA kunt u overigens ook geschikte persoonlijke beschermingsmiddelen in de verkoop vinden, zoals veiligheidsschoenen, handschoenen en veiligheidsbrillen.