Geen experimenten als het om veiligheid gaat - MEWA voor de chemische industrie

 • Langdurig veilig

  Wij zorgen voor betrouwbare veiligheid: met vakkundige verzorging van uw PBM-kleding in een praktische huurovereenkomst.

 • Persoonlijke klantenservice

  Een persoonlijke klantenservice en een deskundige servicechauffeur in uw regio zijn natuurlijk onderdeel van onze service.

 • Met inbegrip van reparaties en vervanging bij slijtage

  Beschadigde beschermende en werkkleding wordt in de huurovereenkomst automatisch gerepareerd, versleten kledingstukken worden zo nodig vervangen.

Het veilig omgaan met gevaarlijke stoffen is een onderdeel van het dagelijkse werk in de chemische industrie. Als competente partner zorgen wij voor veilige en betrouwbare beschermende kleding.Tegen chemicaliën beschermende kleding van MEWA zorgt er met een speciale impregnering voor dat spatten van vloeibare chemicaliën geen schade veroorzaken. Ook multifunctionele kleding die naast bescherming tegen chemicaliën ook bescherming tegen hitte, vlammen en statische elektriciteit biedt, kunt u bij ons huren. En om ervoor te zorgen dat deze beveiliging lang stand houdt, bieden wij in onze full-service een professionele reiniging en verzorging aan waarop u kunt vertrouwen.Want juist waar het gaat om het intact houden van de beschermende eigenschappen van uw persoonlijke beschermingsmiddelen is professionele verzorging noodzakelijk. Dit is natuurlijk bij de huur inbegrepen, dus hoeft u zich om verder niets te bekommeren.Ook werkkleding zonder beschermende werking en ander bedrijfstextiel zoals poetsdoeken, vloermatten en sanitaire hygiëne kunt u bij ons huren.Veiligheidsschoenen, wegwerphandschoenen, oogbescherming - bij MEWA Merkenshop vindt u aanvullende persoonlijke beschermingsmiddelen in de directe verkoop, die passen bij uw branche.


Het MEWA-servicesysteem voor beschermende kleding

 • KrL_liefern_1200x1200.png
  Leveren & sorteren.
 • MBS_anziehen_1200x1200.png
  Aantrekken & je goed voelen
 • KrL_holen_1200x1200.png
  Verzamelen & ophalen
 • Krl_waschen-trocknen_mbs_1200x1200.png
  Wassen & drogen
 • KrL_pruefen-ersetzen_1200x1200.png
  Repareren & vervangen
Meer informatie